Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 4.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Hrňův hattrick v Nitře znamenal další výhru Mory v přípravě

Sport

2.9.2014 aktualizováno 3.9.2014 07:08

Autor: rhe

Kohouti hráli na Slovensku předposlední duel přípravy. Minulý týden prohráli doma s Nitrou 1:3, nyní odvetu zvládli. Duel, ve kterém se potkali legendy Jozef Stümpel a Pavel Patera, vyhrála Mora 5:4 i díky skvělému návratu Erika Hrňi do Kohoutího týmu. Ten nasázel proti Nitře hattrick.

Trenéři Fiala s Dopitou měli k dispozici tři nové posily, a to Majeského na beku a v útoku Dlouhého s Hrňou, do sestavy se poprvé od baráže vrátil uzdravený Michal Vodný.
Do vedení šli Kohouti v první třetině. Jedinou branku této části dal navrátilec v dresu Olomouce Erik Hrňa, který přesnou ranou prostřelil Cibulu v brance Nitry.
Ve druhé části začala lépe domácí Nitra. Kováčik ještě Trvaje nepřekonal, což se povedlo v polovině duelu domácímu kapitánovi Kováčikovi a bylo to 1:1. Ve 33. minutě už Nitra vedla. Jiřího Trvaje překonal další hrající veterán Jožo Stümpel. Hanáci našli ještě do konce třetiny odpověď. Důraz na brankovišti uplatnil Ondřej Švaňhal, 2:2.
Mora začala výborně třetí třetinu. Erik Hrňa byl faulován v nájezdu a nařízené trestné střílení proměnil a poslal Olomouc zase do vedení. Hned o chvíli pozdějí dokonal hattrick Erik Hrňa a Mora vedla už 4:2. "Lepší návrat do olomouckého dresu jsem si určitě přát nemohl. Bylo to super. Byly to však spíš takové šťastné střely. Ke konci zápasu jsem byl docela zatažený, jinak to ale docela šlo. Je to ovšem jen jeden přípravný zápas, jedeme dál,“ řekl pro Facebook Mory Erik Hrňa.
Ve 47. minutě už to bylo 2:5. Mohla za to spolupráce Rác-Marosz.
Poté, co zabránil Cibula Hrňovi ve vstřelení čtvrté branky, Nitra zápas ještě zdramatiozvala. V 54. minutě snižoval Slovák už na 4:5. Kohouti už ale žádný puk do své sítě nepustili, a připsali si tak další cenné vítězství.
Poslední zápas přípravy čeká na svěřence Petra Fialy a Jiřího Dopity v pátek, kdy hostí v Olomouci další slovenský celek, HK 36 Skalica.

HK Nitra - HC Olomouc 4:5 (0:1, 2:1, 2:3). Branky:30. Illo (Slovák), 33. Stumpel (Beck), 53. Milo (Kováčik, Mráz), 54. Slovák (Štefanka) – 14. Hrňa (Patera, Laš), 37. Švaňhala (Matai, Kucharczyk), 41. Hrňa, 42. Hrňa (Patera, Laš), 47. Marosz (Rác).
Sestavy: HCO: Trvaj (Vošvrda) – Majeský, Ondrušek, Houdek, Skrbek, Bartoň (C), Staněk – Matai, Kucharczyk, Švaňhal – Hrňa, Patera, Laš – Rác, Marosz, Dlouhý – Pekr, Knotek, Vodný – Diviš, Buc Trenér: Petr Fiala.
HK Nitra: Cibuľa – L.Novák, Milo, M.Novák, Nádašdi, Kloz, Pavlíček, Beck, Ordzovenský – Pupák, Kováčik, R.Mráz – Slovák, Štefanka, J.Ručkay – Illo, Lelkeš, Piačka – H.Ručkay, Stümpel, Tománek Trenér: Antonín Stavjaňa.

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941