Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 11.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Hurá, vítáme prázdniny! Máme pro vás tipy, kde se vaše děti zabaví, vyřádí a potěší zážitky

Tipy a názory

1.7.2015

Autor: Martina Burýšková

Prázdniny. Zásadní zvrat v životě vašich dětí i vás samotných? A že ještě nevíte, jak své děti zabavíte, co společně podniknete a jak vlastně prázdniny patřičně přivítat? Nevadí, poradíme vám. Jízdou na bobové dráze pro pilné školáky zdarma se bude oslavovat v Park sportu Hrubá Voda, pro odrostlejší studenty nabízí četná lákadla Kino Hoblina, vyrazit společně můžete také k olomouckému moři, kde vypukne prázdninová party už tuto sobotu, ale začátek prázdnin zpestří také ikona dancehallu Aron "Mitu" nebo tradičně zoo se vstupem zdarma a dalšími odměnami.

Prázdniny si zaslouží pořádně přivítat! Ahoj léto v Hrubé Vodě

Přivítat léto jízdou na bobové dráze, to je výzva! A navíc za vyznamenání zdarma. V Park sportu Hrubá Voda totiž myslí letos nejen na jedničkáře, ale i na všechny ostatní, který se ve škole dařilo. Zadarmo se tak školáci a studenti mohou projet v sobotu 4. července – s sebou si vezměte kopii nebo fotografii vysvědčení, třeba v mobilu a přijďte to rozjet. Půjčovat se budou koloběžky, budou i vyjížďky na koních, facepainting, ukázky hasičské techniky, rýžování pokladů i ukázky vědeckých pokusů pro děti i dospělé, k tomu discgolf, lukostřelba, grilování a spoustu dalšího. Všechno vypukne od 9. hodin, takže si to dobře užijte. Více zde.

Nejen pro odrostlejší školáky je tady červencová Hoblina

Koncerty od rocku až po electronicu, opékání špekáčků při kytaře nebo pohodové posezení u grillovaných pochoutek v největší nekuřácké zahrádce v Olomouci. Takové léto slibují pořadatelé v kině Hoblina. Už v pátek 3. července naservíruje na přivítanou prázdnin první koncert – zahrají Hope Astronaut pověstní svým acoustic - folk - rockem. 10. července se publikum může těšit na hudební galimatyáš partičky Svervou a 24. července se představí ve stylu elektra Bunny Klub. To bychom měli spíše pro studenty a co čeká na Hoblině třeba pro školáky? Každý čtvrtek tady bude zasvěcen táborákům, kam si společně s rodinou mohou přijít opéct nad ohněm špekáčky. Za poplatek 50 korun si koupítě na místě kvalitní bezlepkové špekáčky z lokálních zdrojů, chléb a hořčici. V ceně je rovněž použité dřevo a zapůjčení příslušenství. U opékání si navíc poslechnete kytarovky v podání pozvaných muzikantů. Začíná se v 19 hodin.
Více na www.kinohoblina.cz.

Úvod prázdnin v taneční stylu dancehall a s Aron "Mitu“!

První červencová neděle láká hlavně dívky za nevšedním zážitkem! Strávit ji mohou v rytmech tanečního stylu dancehall a ve společnosti absolutní špičky nejen česko-slovenské dancehallové scény Aron "Mitu“ Tesfaye. Ta si letos v létě najde cestu také k nám do Olomouce, aby všem zájemkyním a samozřejmě i zájemcům předala své nejnovější poznatky i taneční um. Namířeno má do 331 Dance Studia Olomouc, kde proběhnou 5. července od 10 hodin dvě lekce, jedna zaměřená na techniku a prvky tohoto tanečního stylu, druhá na dancehallovou choreografii. Přihlásit se můžete zde, a to do čtvrtka 2. července.

Prázdniny u olomouckého moře

V sobotu 4. července si na olomouckých Poděbradech užijete den plný zábavy. Děti se potěší v kreativní dílně, zaskotačí ve skákacím hradu, zahrají si různé hry, vystřelí mamince růži na střelnici nebo si nechají namalovat zvířátko na obličej a zažijí i další dobrodružství. Rodiče si pak mohou užít pohodovou atmosféru u vody, vychutnat dobré jídlo a pití a roztančit parket s kapelou Nepijou. Začíná se v 10:00 a bavit se budete celý den.Více také zde.

Školáci! V zoo na vás celý týden čeká odměna

Příjemný začátek letních prázdnin nabízí po celý první červencový týden olomoucká zoologická zahrada. Všichni školáci a studenti se nejpozději v úterý 30. července stali více méně hrdými majiteli závěrečných vysvědčení. Pokud se i vašim dětem podařilo vybojovat za uplynulé pololetí samé jedničky, radovat se z něj mohou ještě jednou. Až do pondělí 6. července se jim za samé jedničky zoo otevře zcela zdarma! Takže v zoo po celý týden čeká odměna nejen na premianty, ale malá bude také pro všechny ostatní školáky, které se prostě přijdou pochlubit s vysvědčením.

Už vaše děti vyzkoušely Jumping park?

A ještě tu máme malý tip jen tak na odlehčení: všimli jste si co to za poslední dny vyrostlo u Galerie Šantovka za podivný hopsací hřiště? Říká se tomu Jumping park a vyřádit se tady vaši školáci mohou dosytosti. Kreativitě se meze nekladou. Symbolické vstupné je 20 korun na den. To jen pro případ, že byste nevěděli, co si počít s přívalem prázdninové energie vašich dětí.

Autor článkuMartina Burýškováburyskova@olomouc.cz

Martina Burýšková
Reklama

SMĚNÁRNA GALERIE MORITZ - MIFIN s.r.o.

Katalog firem » Finance » Směnárny

Směnárna BEZ POPLATKU. U vyšších částek poskytujeme kurzy dohodou. VIP kurzy již od 1000,- EUR. Netradiční měny BGN, HRK, HUF, PLN, RON,TRY,RUB,UAH a další. Dále nabízíme převody peněz W...