Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.4 °C

Jak pojedou autobusy, kde nakoupíte a kam za kulturou? Odpovědi nabízí náš vánoční servis

Zprávy z regionu

22.12.2016

Období vánočních svátků se opět přiblížilo. Pokud stejně jako každý rok tápete, kde během Vánoc nakoupíte, kde najdete otevřenou lékárnu, nebo jak budou mít otevřeno úřady, pak právě pro vás je určen náš vánoční servis. Přinášíme vám spoustu praktických informací, které se mohou hodit. Vše potřebné tak najdete přehledně na jednom místě.

Klikněte pro zobrazení přehledu

I mezi svátky je občas nutné zajít na úřad či nakoupit. A právě v těchto chvílích přicházejí každoroční rozpaky. Má otevřeno supermarket na Štědrý den, a pochodím mezi svátky na úřadech? Na všechny vaše otázky vám odpoví náš praktický vánoční servis. Podívejte se, jak bude omezen provoz MHD a kdy budou mít otevřeno obchody. Připravili jsme i důležitá telefonní čísla, která se mohou hodit, pokud vám uvízne kapří kůstka v krku nebo vám vzácnou návštěvu uvězní porucha ve výtahu. Praktický vánoční servis otevřete kliknutím na obrázek, kdykoliv se k němu znovu dostanete přímo z titulní stránky.

Reklama

JITROCEL - lokomoční centrum

Katalog firem » Zdravotnictví » Fyzioterapie, rehabilitace

JITROCEL - lokomoční centrum je nestátní zdravotnické zařízení zaměřující se se na poskytování služeb zdravotně znevýhodněným osobám. Poskytuje komplexní a intenzivní terapii přede...