Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 9.3 °C

Kam na lyže? Sledujeme pro vás sjezdovky v okolí Olomouce

Zprávy z regionu

14.12.2016

Autor: roc

Při pohledu z okna to vypadá, že se zima už konečně probrala. Vytrvalý mráz a občasné sněžení dělá radost hlavně vášnivým lyžařům. V provozu je už několik středisek v okolí Olomouce a v následujících dnech se budou přidávat další.

Klikněte pro zobrazení přehledu Přehled sjezdovek naleznete zde.

Celá řada sjezdovek v blízkém či vzdálenějším okolí Olomouce je aktuálně v provozu nebo se intenzivně zasněžují tak, aby si mohli lidé užít zimní radovánky o víkendu. Pro dobrou lyžovačku je přímo ideální areál v Hrubé Vodě nebo Hlubočkách, kam se pohodlně dostanete nejen autem, ale klidně i vlakem, který zastavuje doslova pod svahem. Pokud máte volno a chcete si udělat delší výlet, tak vyzkoušejte například Jeseníky. Vleky jedou na Bukové hoře či v Kopřivné. V dalších střediscích sezona odstartuje v nejbližších dnech. Abyste vždy měli přehled, kde se aktuálně lyžuje, nebo nelyžuje, připravili jsme pro vás praktický a pravidelně aktualizovaný přehled lyžařských středisek v okolí Olomouce. Dozvíte se v něm nejen to, zda je středisko otevřeno, najdete v něm i další praktické informace o cenách, dopravě, parkování či nabízených službách.

roc

Reklama

NUTREND WORLD a.s.

Katalog firem » Sport » Sportovní zařízení, centra

Butikový hotel s 24 pokoji, z nichž každý je originál. Výhled na Sv. Kopeček a panorama Olomouce. Součástí hotelu je bar, restaurace a dvoupatrové fitness, do kterého mají hoteloví hosté vst...