Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 7.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kam za sportem? Mora hostí Energii, Zora Šalu a Sigma Vlašim

Sport

7.3.2017

Autor: rhe

Už v úterý startuje play-out hokejové extraligy a Kohouti hostí doma Karlovy Vary. V pátek hraje Zora v interlize doma se Šalou. Volejbalistky hrají v sobotu v Ostravě, doma hraje v týž den Velká Bystřice v 1. lize házené mužů také s Ostravou. V neděli se na Andrově stadionu představí v prvním jarním duelu fotbalisté Sigmy Olomouc, kteří přivítají Vlašim. V neděli doma hostí SK UP Olomouc v 1. lize basketbalu mužů béčko Nymburka.

Kohouti se v prvním utkání play-out utkají na domácím ledě s Energií Karlovy Vary. Permanentkáři mají vstup zdarma, ostatní za 100 Kč. Kohouti se v prvním utkání play-out utkají na domácím ledě s Energií Karlovy Vary. Permanentkáři mají vstup zdarma, ostatní za 100 Kč. Foto: ČTK/Slavomír Kubeš

Mora nasadí v play-out mladíky. Permanentkáři mají vstup zdarma

Hokejisté HC Olomouc se do play-off nakonec neprobojovali, o důvodech mluvil po utkání s Kometou kapitán Martin Vyrůbalík. Nyní hrají Kohouti již dnes první duel série play-out, ve kterém je ale již jistí barážníci Pardubice a Karlovy Vary nemohou dostihnout. Kohouti hrají s Energií Karlovy Vary od 18 hodin v plecharéně. Permanentkáři mají vstup zdarma, ostatní za jednotné vstupné 100 Kč.
Přestože Hanáci nepostoupili do play-off, obavy ze sestupu letos Kohouti také mít nemusejí, a trenér Venera se proto rozhodl využít v play-out i některé hráče z juniorského týmu.
"Máme řadu hráčů, u nichž by bylo dobré, aby co nejdříve podstoupili nějaký zákrok či rehabilitace, aby se potom zbytečně neprotahovala letní příprava, a také proto jsme se rozhodli vyzkoušet nové perspektivní hráče, kteří by jednou mohli nastupovat v A týmu,“ shrnul změny v sestavě Zdeněk Venera pro klubový web.
Jedním z hráčů, kteří se dostanou na led, tak bude i Rok Macuh, který v letošním ročníku nastupoval především za olomoucké juniory a v extralize naskočil při chřipkové epidemii hráčů A týmu. "Hodně se těším, je to další příležitost, jak se zlepšit a víc si zvyknout na extraligu. Mužská kategorie je zase nová úroveň, hlavně je to o dost rychlejší a jsem moc rád, že jsem dostal příležitost,“ vyhlížel utkání devatenáctiletý Slovinec.
Jakub Galvas pomůže Jihlavě
Kromě Macuha by mohli dostat šanci i obránci Rutar a Spurný a útočníci Kuba, Pěcha a Podlaha. Naopak Jakub Galvas byl uvolněn na střídavé starty do Jihlavy, který tak bude sbírat cenné zkušenosti s play-off dospělých.

V pátek hraje HCO v Pardubicích

Druhé utkání play-out hrají hokejisté Olomouce na venkovním ledě. Od 18 hodin nastoupí v ČEZ Aréně v Pardubicích proti Dynamu.

Moravské derby v play-out hostí v neděli Zlín

Třetí zápas série play-out hrají Kohouti ve Zlíně. Od 15:30 nastoupí na Stadionu Luďka Čajky proti PSG.

Zora hostí v pátek tradičního soupeře HK Slovan Duslo Šala. Zora hostí v pátek tradičního soupeře HK Slovan Duslo Šala. Foto: Archiv

Zora vyzve Duslo Šala

Házenkářky DHK ZORA Olomouc přivítají v pátek v 21. kole interligy ve své hale slovenský tým HK Slovan Duslo Šala. Zápas má úvodní hvizd v 17:30. V minulém kole dovezly Hanačky jasnou výhru z Bratislavy.

Basketbal Olomouc hraje v Praze se Sokolem

Basketbal Olomouc hraje v pátek třetí duel nadstavbové části 1. ligy basketbalu můžu Skupina D 7. - 12. místo na palubovce Sokola Pražského. Duel začíná v 19:30.

Házenkáři SK Velká Bystřice nastoupí proti Sokolu Ostrava

Házenkáři SK Velká Bystřice (3. tým tabulky) se v 1. lize házené mužů opět představí na domácí palubovce. V sobotu od 17:30 přivítají desátý tým soutěže Sokol Ostrava.

Vysokoškolačky mají další duel v Ostravě

V sobotu zvládly vysokoškolačky doma v extralize zdolat Olymp Praha 3:0. Nyní volejbalistky VK UP Olomouc hrají v sobotu čtvrtý zápas nadstavbové části Uniqa extraligy. Od 17 hodin se představí v Ostravě.

SK UP Olomouc hostí béčko Nymburka

Basketbalisté SK UP Olomouc hrají v nadstavbové skupině C 1. - 6. předehrávaný duel 6. kola. Ve Sportovní hale UP hostí v neděli od 10 hodin Basketbal Nymburk B.

Jakub Plšek se v Pardubicích trefil dvakrát. Střelecky vládne s patnácti góly tabulce střelců ve FNL stejně jako Sigma pořadí soutěže. Nyní hostí Hanáci doma Vlašim. Jakub Plšek se v Pardubicích trefil dvakrát. Střelecky vládne s patnácti góly tabulce střelců ve FNL stejně jako Sigma pořadí soutěže. Nyní hostí Hanáci doma Vlašim. Foto: ČTK/Stanislav Kolařík

Sigma Olomouc se představí doma proti Vlašimi

První duel se Sigmě ve FNL na jaře povedl, když vyhrála jasně 3:0 v Pardubicích. Vedoucí celek FNL Sigma Olomouc hostí ve druhém jarním kole celek Vlašimi. Zápas začíná v neděli na Andrově stadionu ve 14:00.
Předprodej vstupenek už byl zahájen. Vstupenky jsou v prodeji jako obvykle v klubové prodejně Fanshop na Andrově stadionu, ta má otevřeno ve všední dny od 10:00 do 17:00.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip