Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kam za sportem? Na Kometu a Vervu

Sport

30.11.2016

Autor: rhe

Sportovní týden startuje naplno až v pátek. Zato hned zostra. Do plecharény totiž dorazí jeden z lídrů, Kometa Brno. V neděli pak hostí Kohouti předloňského mistra z Litvínova. Další sportovní klání se odehrají na hřištích soupeřů, kde hraji basketbalisté SK UP i Basketbal Olomouc, házenkáři Velké Bystřice i florbalistky FBS.

Na Hanou přijede Kometa. Kohouti se pokusí překvapit jednoho ze suverénů letošní sezóny. Na Hanou přijede Kometa. Kohouti se pokusí překvapit jednoho ze suverénů letošní sezóny. Foto: ČTK/Igor Zehl

Kohouti zkusí urvat body proti třetí Kometě a čtvrtému Litvínovu

HC Olomouc minulý týden ukončil sérii porážek domácí výhrou nad Zlínem 3:1, ale hned v neděli přišla další porážka na ledě Vítkovic. Kohouti padli v Ostravě. Hanáci jsou v tabulce na 11. místě a nyní je čekají dva domácí veletěžké duely. V plecharéně se utkají v pátek od 18:00 v rámci 26. kola hokejové Tipsport extraligy HC Olomouc a HC Kometa Brno. Kometa letos šlape, byť nyní trochu ubrala na suverenitě, což zapříčinilo oslabení kádru. Odešel Jan Hruška do Finska a zranili se Erat, Haščák a Ondřej Němec. Kometa přivedla z Košice Michela Miklíka a z Pardubice se vrátil Hynek Zohorna, ale vyhrávací stroj se zasekl. V úterý nestačila v dohrávce v Praze na Spartu, kde prohrála 2:3. Venku je v tabulce Kometa pátá, Mora doma devátá.
V neděli pak v 27. kole Tipsport extraligy hrají Kohouti opět doma. Třetí čtvrtina základní části startuje duelem HC Olomouc a HC Verva Litvínov. Zápas má úvodní buly v 17:00. S Litvínovem hráli zatím 1:3 a venku nešťastně 2:3 po samostatných nájezdech, když Verva srovnala vedení Mory v poslední minutě při power-play.
Jak koupit lístky na KOMETU a LITVÍNOV?

Florbalistky míří do Prahy. Zlomí sérii proher?

Florbalistky FBS Olomouc zavítají v sobotu ve 13. kole extraligy do Prahy. Od 16 hodin je ve Střešovicích hostí celek Panthers. Hanačky budou chtít konečně zlomit nepříznivou sérii porážek, která je nyní na čísle šest. Naposledy doma padly s brněnskými Židenicemi 1:2. Statistiky zápas mezi FBS Olomouc a K1 Florbal Židenice

Basketbal Olomouc hraje v Pardubicích a SK UP zkusí vyzrát na neporažený Zlín
Desátým kolem pokračuje 1. liga basketbalu mužů. Šestý celek soutěže Basketbal Olomouc nastoupí v pátek od 20:00 v Pardubicích proti osmé Synthesii Pardubice. Naposledy doma Hanáci přehráli Nový Jičín 88:69. Statistiky duelu mezi Olomoucí a Novým Jičínem.
Basketbalisté SK UP Olomouc zavítají v 10. kole 1. ligy basketbalu mužů na hřiště SKB Zlín. Utká se první celek soutěže s druhým. Univerzita jako nováček zatím kráčí soutěží velmi dobře. Naposledy dokázala zvítězit v hanáckém derby o bod v Prostějově. Rozhodující koš dal vteřinu před koncem Jan Zlámal a UP vyhrála 76:75. Statistiky zápasu mezi Prostějovem a SK UP Olomouc. Úvodní rozskok ve Zlíně bude na pořadu v neděli v 15 hodin.

Nováček z Velké Bystřice doma přehrál Dvůr Králové a nyní jede do Strakonic
V 9. kole doma Velká Bystřice jasně přehrála Dvůr Králové 35:20 Statistiky utkání mezi Velkou Bystřicí a Královým Dvorem a v tabulce se drží na skvělém třetím místě. V 10. kole 1. ligy zajíždí nováček SK Velká Bystřice do Strakonic, kde hraje místní tým HBC 1921, což je vedoucí celek soutěže. Zápas startuje v sobotu v 15 hodin.

Reklama

Neobyčejné bistro

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Slogan: Zdraví v každém soustu. V naší kuchyni se spoléháme na jednoduchost a kvalitu surovin. Základem našeho menu jsou přírodní ingredience, které přinášejí skvělou chuť a zdravé ...