Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 12.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kam za sportem? Na Kometu v pátek a na fotbalové i hokejové Pardubice o víkendu

Sport

29.10.2014

Autor: rhe

Sportovní fanoušci se mohou tento týden těšit na dva domácí hokejové zápasy Tipsport extraligy. V pátek na derby Mory s Kometou a v neděli na bitvu s Pardubicemi. Tu svede i fotbalová Sigma na Andrově stadionu v sobotu. Basketbalisti hostí v pátek Ostravu, házenkářky Zory i volejbalistky UP hrají v sobotu na palubovkách svých sokyň.

Mora hostí v bitvě o Moravu Kometu Brno
Kohouti vyhráli v 16. kole na ledě posledního Zlína v nájezdech. Podle komise rozhodčích však neměl být technický gól Pavla Patery po faulu Libora Kašíka uznán a nájezd měl být opakován. Technický gól může být dle pravidel uznán až po třetím faulu brankáře. Výsledek se již měnit nebude, sudímu René Hradilovi, byla zrušena delegace k utkáním do reprezentační přestávky s tím, že další rozhodnutí přijme komise rozhodčích ČSLH nejpozději 4. listopadu.
HC Olomouc hostí v pátek od 18:00 v plecharéně v derby Kometu Brno. Utká se devátý tým s osmým celkem Tipsport extraligy. Kometa v úterý dohrávala utkání 2. kola také se Zlínem, které se odkládalo kvůli mlze. Brno porazilo Zlín těsně 4:3. Vzájemný duel Komety s Morou ve 4. kole extraligy skončil vítězstvím Brna 4:2. Oplatí Mora Kometě tuto porážku?

Předprodej na Brno i Pardubice začal osobním prodejem již v pondělí, nyní pokračuje i na internetu a stále také na pokladnách zimního stadionu v Olomouci.
Ve středu bude spuštěn INTERNETOVÝ PŘEDPRODEJ:
Středa 29.10. od 10:00 na webu www.hc-olomouc.cz v sekci "Nákup on-line".
Ve čtvrtek pak proběhne další OSOBNÍ PŘEDPRODEJ, na který jsou fanoušci zvyklí:
Čtvrtek 30.10. od 15:00 do 17:00 na pokladnách ZS
HC Olomouc upozorňuje, že ve všech těchto termínech budou k dostání vstupenky na obě utkání!
Pokladny před samotnými zápasy budou otevřeny tradičně dvě hodiny před zápasem – Kometa (od 16:00), Pardubice (od 15:00) Na třetí pokladně u Slovanského domu i tentokrát koupíte pouze vstupenky na stání.
Pokud se rozhodnete pro rezervaci vstupenek přes internetový systém, nezapomeňte, že vstupenku musíte zaplatit vždy den před utkáním. Vstupenky tedy budete muset mít zaplacené do čtvrtka, potažmo soboty 23:59:59. Pokud vstupenky do tohoto termínu nezaplatíte, vámi zvolená rezervace se uvolní a půjde zpět do prodeje. Vedení klubu také prosí fanoušky, aby vyšli na utkání s předstihem a vyhli se případným frontám.

V neděli přivítají Kohouti soupeře z Pardubic
Mora hraje podruhé za sebou doma. 18. kolo má na programu duel HC Olomouc – HC ČSOB Pojišťovna Pardubice a začíná v neděli v 17 hodin. HC ČSOB Pojišťovna Pardubice je v tabulce na 5. místě, Mora bude chtít "Perníkářům" oplatit porážku z 5. kola. Prohrála v Pardubicích 3:1.

Sigma bude obhajovat vedoucí postavení v tabulce proti Pardubicím
SK Sigma Olomouc přivítá v sobotu v 13. kole Fotbalové národní ligy FK Pardubice, zápas začíná na Andrově stadionu v 14:00. Hanáci zvládli za šest bodů dvě těžká venkovní utkání. Zvítězili ve Zlíně 1:0 a v Sezimově Ústí nad Táborskem 2:1. Díky těmto výhrám se vyšvihli na vedoucí příčku FNL, kterou budou chtít udržet i v zápase proti 10. celku soutěže. Pardubice ve 12. kole hráli s Táborskem a prohráli doma 0:3.

Na zápas SK Sigma vs. Pardubice s plyšákem
Pro zápas s Pardubicemi přišli fanoušci klubu s nápadem udělat Plyšákovou bouři. Takže přečtěte si jejich výzvu a připravte se na sobotu 1. listopadu. Výzva fans SK Sigma Olomouc: "Společně s Ultras Sigma, SK Sigma Olomouc a Dobré místo pro život vyhlašujeme na zápas s Pardubicemi Plyšákovou bouři! O co se jedná? Prosíme každého, aby na tento zápas přinesl na tribunu s sebou plyšáka, je jedno, kde sedíte, zapojit se může opravdu každý. Při nástupu hráčů na hřiště všichni společně plyšáky zaházíme hřiště (bude záležet na počasí, při dešti se nachystají pytle, do kterých bude možnost plyšáky vložit). Při tomhle zápase bude probíhat i celostadionová sbírka peněz, která bude předána společně s plyšáky! Předem děkujeme všem za spolupráci!" A pokud náhodou nepůjdete na fotbal, můžete plyšáky nechat ve fanshopu.

Basketbal Olomouc se střetne s VŠB Ostrava
1. liga basketbalu – skupina východ pokračuje 7. kolem. Basketbal Olomouc se v pátek od 19:45 střetne v Čajkaréně s VŠB Ostrava. Svěřenci trenéra Michala Pekárka budou chtít odčinit nečekanou porážku v 6. kole, kdy padli na hřišti nováčka ze Šumperka.

Volejbalistky UP čeká derby v Přerově
5. kolo Uniqa extraligy žen ve volejbale pokračuje hanáckým derby. V sobotu od 17 hodin hostí VK Přerov Přecheza tým SK UP Olomouc. Hanačky mají v extralize konečně první výhru, když minulý týden doma přejely Ostravu.

Vybojuje Zora v interlize první body?
Házenkářky DHK ZORA Olomouc nastoupí v 6. kole interligy v Edenu. Zatím mají svěřenkyně Jana Bělky a Lucie Fabíkové 0 bodů a ještě neokusily, jak chutná vítězství. Naposledy doma vybouchly s mistrem z Mostu. Na Slavii to bude mít Zora hodně těžké. Slavii se letos daří, v tabulce interligy je na druhém místě. Zápas DHK Slavia Praha vs. DHK ZORA Olomouc startuje v sobotu v 18:00.

Reklama

Zdravotnické potřeby U Trojice

Katalog firem » Zdravotnictví » Zdravotnické potřeby, materiál

Nabízíme: Pomůcky: - ortopedické - protetické - rehabilitační - kompenzační - obuv Berkemann, Peon, Santé - domácí obuv Dr.Luigi - ortopedické vložky Vanimar, Pedag - or...