Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 5.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kam za sportem? Na Litvínov do plecharény nebo Pardubice do Čajkarény

Sport

1.12.2015

Autor: rhe

Sportovní týden je v Olomouci tentokrát chudší. Hodně týmů totiž hraje na hřištích svých soupeřů. Doma se představí v pátek hokejová Mora, která hostí mistra z Litvínova a také Basketbal Olomouc, jenž přivítá Pardubice. Sigma jede k poslednímu utkání podzimu do Příbrami, házenkářky Zory do Partizánskeho a volejbalistky UP mají odvetu Českého poháru ve Frýdku-Místku.

Kohoutí hostí Litvínov. Kotel Mory opět bude hnát zvoji Morávii do boje proti Vervě. Kohoutí hostí Litvínov. Kotel Mory opět bude hnát zvoji Morávii do boje proti Vervě. Foto: Jan Procházka

Kohouti hostí mistra z Litvínova

Hokejisté HC Olomouc hrají v pátek ve 25. kole Tipsport extraligy doma proti loňskému mistrovi, který ale letos tápe a je poslední. Přijede Verva Litvínov. Utkání v plecharéně má úvodní vhazování v 17:20, protože jde opět o televizní duel. V posledním televizním a domácím duelu Mora přehrála vedoucí Liberec. Rozhovor s Tomášem Houdkem po utkání s Libercem. Pak ale přišla jasná porážka 0:4 ve Vítkovicích. Kde sehnat lístky na Litvínov?

V neděli čeká Moru těžký Třinec

Kohouti hrají ve 26. kole Tipsport extraligy na ledě favorita soutěže Ocelářů Třinec. Zápas začíná už v 15:00.

Sigma Olomouc bude chtít v Příbrami získat body. Jakub Plšek je po zranění zpátky v sestavě. Sigma Olomouc bude chtít v Příbrami získat body. Jakub Plšek je po zranění zpátky v sestavě. Foto: Jan Procházka

Sigma zkusí loupit v Příbrami

Fotbalisté SK Sigma Olomouc hrají v sobotu v 16. kole Synot ligy na hřišti FK Příbram. Utkání začíná v 15:00 a Sigma bude chtít soupeři oplatit porážku 1:3 z úvodu podzimu. Příbram v minulém kole prohrála v Edenu se Slavií 1:2. V 15. kole Hanáci doma zvládli porazit Slovácko 2:0 i díky dvěma trefám slovenského útočníka Tomáše Malce. Rozhovor s Tomášem Malcem.

Basketbal Olomouc se doma utká se Synthesií Pardubice. Basketbal Olomouc se doma utká se Synthesií Pardubice. Foto: Archív Nejlepší Adresa

Basketbal Olomouc bude chtít revanš s Pardubicemi

Basketbal Olomouc hraje v 12. kole 1. ligy v domácí Čajkaréně. V pátek od 19:00 vyzve Synthesii Pardubice, která Olomouc ve 3. kole doma přehrála 91:54. V 11. kole Basketbal jasně vyhrál na palubovce VŠB Ostrava. VŠB Ostrava - Basketbal Olomouc 60:88

Vysokoškolačky čeká odveta domácího poháru ve Frýdku

V odvetě jeho čtvrtfinále se univerzita od 17 hodin představí ve čtvrtek na palubovce Frýdku-Místku a k postupu mezi poslední čtyřku jí bude po domácí výhře 3:0 stačit i porážka se ziskem jediného setu. V sobotu vysokoškolačky jasně přehrály doma KP Brno 3:0. Článek z utkání SK UP Olomouc - KP Brno.

Zora jede do Partizánskeho

Po reprezentační pauze pokračuje házenkářská interliga. DHK ZORA Olomouc jede v pátek ve 12. kole na Slovensko. Od 18:00 nastoupí v hale Slávie Partizánske.

Stavomontáže čeká venku Starý Plzenec

Házenkáři TJ STM Olomouc remizovali v 9. kole doma s Ostravou 28:28, řádilo opět prostějovské duo Kosina-Kozlovský.  V 10. kole je los poslal na západ Čech. V neděli od 15 hodin hrají na palubovce Starého Plzence.

Autor článkurhesport@olomouc.cz

rhe
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip