Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kam za sportem? Sigma hostí Znojmo, Mora vyzve Bruslaře

Sport

18.10.2016

Autor: rhe

Sportovní týden odstartuje naplno už ve středu, kdy hraje vedoucí celek FNL Sigma Olomouc se Znojmem. V sobotu hrají doma volejbalistky VK UP a házenkářky Zory, v neděli pak bude chtít HC Olomouc v plecharéně konečně zabrat zase bodově naplno a porazit BK Mladou Boleslav.

Vedoucí tým FNL SK Sigma Olomouc hraje ve 12. kole Fotbalové národní ligy na domácím Andrově stadionu s týmem Znojma vedeným Radimem Kučerou. Utkání začíná ve středu v 17:00. V sobotu přidala Sigma osmé vítězství na hřišti Sokolova.
Nyní čeká na Hanáky páté Znojmo, které má kromě trenéra Radima Kučery v kádru také bývalé Sigmáky Svozila, Nepožitka a Javůrka. V minulém kole doma Znojmo přehrálo Varnsdorf 2:1.

Béčko hostí Blansko a Holice hraje ve Zlíně

Fotbalová MSFL pokračuje 12. kolem. Sigma Olomouc B hostí v sobotu od 10:15 na hřišti č. 2 Androva stadionu Blansko. HFK Olomouc zavítá v neděli na hřiště na Zlína B. Zápas startuje v 10:15.

Olomoucké volejbalistky hrají ve čtvrtek v Králově poli a v sobotu se konečně předvedou doma proti Frýdku-Místku. Olomoucké volejbalistky hrají ve čtvrtek v Králově poli a v sobotu se konečně předvedou doma proti Frýdku-Místku. Foto: www.volejbalolomouc.cz

VK UP Olomouc hraje v Brně a přivítá Frýdek-Místek

Volejbalistky VK UP Olomouc měly v 1. kole Uniqa extraligy žen volný los. Minulý týden hrály v evropském MEVZA CUPu, ve kterém prohrály na palubovce Mladost Lublaň. Ve druhém extraligovém kole jedou ve čtvrtek do Brna, kde od 18 hodin nastoupí proti družstvu Králova Pole.
V sobotu hrají olomoucké volejbalistky první letošní zápas sezony Uniqa extraligy žen na domácí palubovce ve Sportovní hale UP na Lazcích. Zápas se Sokolem Frýdek-Místek začíná v 17 hodin.

Mora jede v pátek do Litvínova a v neděli má v plecharéně Mladou Boleslav. Mora jede v pátek do Litvínova a v neděli má v plecharéně Mladou Boleslav. Foto: Archív Jan Procházka

Kohoutí nastoupí v Litvínově a doma v neděli hostí Bolku

Tipsport extraliga startuje v pátek svoji druhou čtvrtinu základní části. Kohouti jedou na Stadion Ivana Hlinky do Litvínova, kde se od 17:30 střetnou s HC Verva Litvínov. Hanáci mají nyní po prohře 3:5 v Brně od Komety šňůru čtyř porážek v řadě, kterou budou chtít přerušit právě v Litvínově. Navíc v prvním kole Verva na Hané dokázala zvítězit, takže mají Kohouti svému soupeři co vracet.
"Potřebovali jsme vyhrát, ale nevyšel nám začátek. Bohužel jsme dali velký prostor první pětce, která je velice šikovná. My jsme naopak propadli, nepřistupovali jsme k nim aktivně, a dostali jsme proto tři branky v rychlém sledu. Ve zbytku zápasu jsme se snažili s tím něco udělat, ale už jsme nebyli schopni to dotáhnout. Brno si výhru pohlídalo,“ řekl útočník Mory Vilém Burian pro klubový web HC Olomouc.
V neděli pak hokejisté HC Olomouc hostí v 15. kole Tipsport extraligy na domácím ledě Bruslaře z Mladé Boleslavi. První buly vhodí rozhodčí v 17:00.

DHK Zora Olomouc hostí v interlize ŠKP Bratislava DHK Zora Olomouc hostí v interlize ŠKP Bratislava Foto: Archív

Házenkářky DHK Zora Olomouc hostí v sobotu ve své hale od 17:30 poslední celek interligy ŠKP Bratislava.

Šestým kolem pokračuje 1. liga házené mužů. Poslední tým tabulky TJ STM OIomouc hostí v sobotu v hale Zory od 15 hodin Jičín B.  Vedoucí celek soutěže SK Velká Bystřice pak hraje ve stejný den od 18 hodin v Náchodě.

Nováček 1. ligy basketbalu mužů SK UP Olomouc hostí v pátek ve Sportovní hale UP na Lazcích od 18:30 celek Snakes Ostrava.

V neděli od 17 hodin se ve Zlíně ve 4. kole 1. ligy utkají doposud neporažené celky. Domácí SKB a hostující Basketbal Olomouc.

Florbalistky FBS Olomouc hrají v sobotu v 7. kole extraligy v Praze. Od 17:30 nastoupí na palubovce celku Elite Praha.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip