Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 6.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kam za sportem? V pátek na Moru a v sobotu na další volejbalovou bitvu o Hanou

Sport

14.3.2017

Autor: rhe

Sportovní týden startuje ve středu duelem VK UP Olomouc v Ostravě. V sobotu pak Vysokoškolačky přivítají v nadstavbové části Uniqa extraligy VK Agel Prostějov, půjde tak o odvetu za nedávný pohárový duel, který vyhrála Olomouc. V pátek hraje doma Mora se Zlínem a oba olomoucké prvoligové basketbalové celky. UP s Hradcem Králové a Basketbal Olomouc s Plzní. Sigma hraje v neděli v Sezimově Ústí s Táborskem. Startuje i MSFL. Béčko Sigmy přivítá Třebíč a HFK jede do Hulína.

Vítěz Českého poháru VK UP Olomouc se v sobotu opět utká s Agelem Prostějov. Vítěz Českého poháru VK UP Olomouc se v sobotu opět utká s Agelem Prostějov. Foto: www.volejbalolomouc.cz/

Vysokoškolačky jedou do Ostravy a v sobotu zase změří síly s Prostějovem

Volejbalistky VK UP Olomouc nastoupí ve středu v nadstavbové části Uniqa extraligy v dohrávce na palubovce TJ Ostrava. Zápas začíná v 18:00.

Volejbalistky VK UP Olomouc hrají v sobotu další zápas nadstavbové části Uniqa extraligy. Od 17 hodin se představí v dalším derby zápasu proti VK Agel Prostějov. Studenti a zaměstnanci Univerzity Palackého mají vstup zdarma, pokud se prokáží u vchodu Sportovní haly UP.

Kohouti vyhráli v play-out ve Zlíně 2:0. Ve čtvrtém utkání série hrají s ševci Hanáci v pátek doma od 18 hodin. Kohouti vyhráli v play-out ve Zlíně 2:0. Ve čtvrtém utkání série hrají s ševci Hanáci v pátek doma od 18 hodin. Foto: ČTK/Pavel Paprskář

Kohouti mají doma Zlín a v neděli jedou do Varů

V neděli vyhráli Hanáci 2:0 ve Zlíně. Nyní hrají čtvrté utkání play-out. V pátek se od 18 hodin  v plecharéně střetnou v moravském derby s HC PSG Zlín.

Pátý zápas série play-out hrají Kohouti v neděli ve Varech. Od 15:30 nastoupí na ledě HC Energie Karlovy Vary.

Ilustrační foto Ilustrační foto Foto: Archiv

SK UP Olomouc hostí první Královské Sokoly a Basketbal Olomouc Loko Plzeň

Oba olomoucké prvoligové celky hrají domácí zápasy v pátek a oba od 19 hodin. SK UP Olomouc hraje čtvrtý duel nadstavbové části 1. ligy basketbalu můžu Skupina C 1. - 6. místo doma s Královskými Sokoly z Hradce Králové ve Sportovní hale UP. Basketbal Olomouc má v Čajkaréně v duelu skupiny D 7. – 12. BK Loko Plzeň.

Házenkáři Velké Bystřice nastoupí v Chodově

Házenkáři SK Velká Bystřice (3. tým tabulky) hraje v 1. lize házené mužů v neděli od 17 hodin na palubovce pražského Chodova.

Tomáš Zahradníček v utkání s Vlašimí v souboji s obráncem hostí. V neděli hraje Sigma v Sezimově Ústí a Táborskem. Tomáš Zahradníček v utkání s Vlašimí v souboji s obráncem hostí. V neděli hraje Sigma v Sezimově Ústí a Táborskem. Foto: Jan Procházka

Sigma hraje na hřišti Táborska, béčko hostí Třebíč

Sigma Olomouc zvládla první dva duely FNL. Po Pardubicích zvládla doma i FC Vlašim, kterou zdolala brankou Plška 1:0. Nyní vedoucí celek FNL Sigma Olomouc zajíždí ve třetím jarním kole do Sezimova Ústí, kde ho v neděli od 14:30 přivítá před kamerami ČT SPORT FC Táborsko.

V sobotu startuje fotbalová MSFL. V 17. kole se Sigma Olomouc B od 13:00 střetne na hřišti č. 2 Androva stadionu s Třebíčí a HFK Olomouc hraje od 15:00 na hřišti Spartaku Hulín.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip