Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 4.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kamery odhalily zlodějku v akci! Přestřihla dva zámky a zmizela s kolem za 15 tisíc. Poznáte ji? 

Krimi

23.4.2015

Autor: mb

Kolo značky SCUD MRX 29 v pátek 3. dubna záhadně zmizelo z domu na Blažejském náměstí v Olomouci. Nepomohly ani dva lankové zámky. Bezpečnostní kamera však majiteli ještě vrátila naději. Odhalila totiž podezřelou ženu, která se do domu vplížila a zřejmě stojí za jeho zmizením. Podívejte se důkladně na fotografie a videozáznam z kamery. Pokud ženu poznáte, informujte policii a pomozte zlodějku odhalit!

Žena se do domu zřejmě v plížila v podvečer v pátek 3. dubna. Její pohyb zachytila bezpečnostní kamera v domě. "Následně při prohlížení kamerového záznamu se prokázalo, že pachatelem této krádeže je žena dosud neznámé totožnosti,“ sdělila k případu policejní mluvčí Marie Štrbáková. Možná se vám podaří ze záběru odhalit její totožnost, nebo jste možná byli v uvedenou dobu na Blažejském náměstí svědky něčeho podezřelého.

Policie vás touto cestou žádá o pomoc. "Pokud jste byli svědky něčeho podezřelého, nebo jste poznali totožnost pachatelky, můžete se se svými informacemi přihlásit na telefon 974 766 699 nebo na linku 158. Také se můžete osobně dostavit na obvodní oddělení v Sokolské ulici v Olomouci,“ vyzývá veřejnost mluvčí policie.

mb

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941