Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 2.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kolik stojí fotbalista? Jak skončí duel se Slováky? To prozradí fotbalový dnešek

Sport

14.11.2012

Autor: amb

Den plný vážných diskuzí na různá fotbalová témata završený autogramiádou klubu kanonýrů a hlavně očekávaným přátelským utkáním reprezentací České republiky a Slovenska. Takový bude dnešní program velkého fotbalového projektu Víc než hra.

První dva bloky přednášek a diskuzí bude hostit Vlastivědné muzeum. Už v 11 hodin začne hodinové vystoupení Williama Gaillarda, hlavního poradce prezidenta UEFA Platiniho. Přednáška Evropský fotbal a jeho proměny slibuje všechny možné zajímavosti především ze světa nejsledovanějších evropských soutěží - simultánní překlad slov zahraničního hosta je samozřejmostí.
Sportovní redaktor listu MFDnes Filip Saiver se pak zhostí úkolu vést Kulatý stůl s pořadovým číslem 3. Na téma Fotbalisté na prodej budou hovořit například přední tuzemští hráčští agenti Pavel Paska a Viktor Kolář, kteří jsou připraveni následně čelit i dotazům z auditoria. Tato část programu začne ve 12:30.
V Jazz Tibet Clubu se ve 13:45 ujme moderování Kulatého stolu 4 Jan Kaliba. Češi, Slováci a fotbal, tak zní název tohoto diskuzního bloku, a kdo jiný by se jej tedy měl účastnit než nejvyšší představitelé českého a slovenského fotbalu - Miroslav Pelta a Ján Kováčik.
Velkou autogramiádu pro veřejnost připravili nejlepší českoslovenští střelci všech dob, členové elitního Klubu ligových kanonýrů. S fanoušky se tito ostrostřelci setkají v 15 hodin v prostorách Omega Centra.
A pak už nezbývá než ujít posledních pár metrů na jednu z tribun Androva stadionu a vyčkat na čas 17:30. V ten okamžik začne deváté vzájemné utkání nebližších fotbalových sousedů, Čechů a Slováků. A pro ty, kdo nemají vstupenku: podle zpráv z Fotbalové asociace ČR by dnes od 10 hodin mělo být na jedné z pokladen Androva stadionu dáno do prodeje posledních zhruba osm set vstupenek, u nichž byla zrušena rezervace.
Více informací naleznou nejen fotbaloví fanoušci na webu www.vicnezhra.cz.

amb

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941