Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 14 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kovadlina Czech Fest startuje už ve čtvrtek, představí se Buty, Michal Hrůza i Visací zámek

Kultura

20.7.2015

Autor: bam

Korunní pevnůstka se už tento týden opět ponese v hudebním duchu. Ve čtvrtek zde odstartuje festival KOVADLINA CZECH FEST, který slibuje spoustu dobré muziky, zaměřené především na rock, punk a metal. Představí se například kapely jako Kreyson nebo Visací zámek, těšit se můžete i na Michala Hrůzu či kapelu Buty.

Třídenní open air festival odstartuje čtvrtečním polednem a potrvá až do sobotní noci. Hudební akce bude probíhat v areálu Korunní Pevnůstky a představí se na ní celkem dvacet osm kapel. Během tří dnů se tak diváci mohou těšit na známé české kapely z oblasti punku, metalu i rocku. Zahrají zde legendy jako Visací zámek, Buty nebo Michal Hrůza, ale představí se i skupiny jako Insania, Traktor, nebo punkoví Plexis, řadu účinkujících doplní i Zatrest a Notion Deep, kteří pocházejí z Olomouce.

Připraven je také bohatý doprovodný program, návštěvníci si mohou zasoutěžit o zajímavé ceny a to třeba v přetahování lana či v pití piva na čas, probíhat bude i soutěž v páce a to jak pro muže, tak i pro ženy. Účastníci se mohou těšit i na noční letní kino, které bude probíhat každý večer po hudební produkci. Na každodenním programu bude také tombola, které se může kdokoli zúčastnit. Na místě festivalu bude také možno vyzkoušet dočasné tetování Airbrush tattoo, které je vhodné pro všechny, kteří své tělo chtějí alespoň dočasně ozdobit tetováním.

Fanoušci, kteří nepocházejí z okolí, jistě ocení možnost stanování přímo naproti areálu Korunní pevnůstky v prostoru Minigolfu Olomouc. Stanovat se bude na travnaté ploše a cena za stan na celé tři dny činí 300 korun. Vstupenky lze do 22. července zakoupit za 550 korun a zájemci si je mohou objednat v prodejní síti Ticketportal, přímo na místě bude k dispozici jednodenní vstupné za 290 korun a na celý festival za 650 korun.Celý třídenní program najdete zde

bam

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941