Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 6.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Majálesový slib splněn: Vstup do Vlastivědného muzea bude pro studenty olomoucké univerzity zdarma

Kultura

27.8.2014

Autor: barsi

Studenty Univerzity Palackého čeká na začátku roku příjemná novinka – každou středu budou moci navštívit Vlastivědné muzeum zcela zdarma. Vedení muzea tak splnilo slib, který poprvé zazněl na olomouckém majálesu.

Všichni studenti, kteří mají status studenta prezenčního studijního programu Univerzity Palackého, budou mít bezplatný vstup na všechny expozice a dlouhodobé výstavy pořádané Vlastivědným muzeem a to každou středu. "Jedinou podmínkou je předložení platného studentského průkazu. Volný vstup se však nevztahuje na komerční akce a výstavy, na které muzeum stanoví zvláštní vstupné," uvedla mluvčí Vlastivědného muzea Renáta Fifková. Návrh umožnit studentům olomoucké univerzity volný vstup do Vlastivědného muzea poprvé zazněl na letošním studentském majálesu. A od slibů nebylo daleko k činům. Volný vstup bude platit od 1. září až do 31. prosince 2015. Pokud se akce osvědčí, bude ale prodloužena.

Vlastivědné muzeum s Univerzitou Palackého spolupracuje již několik let. V prostorech muzea probíhá výuka Univerzity třetího věku. V loňském roce zde byla otevřena stálá expozice Olomoucká univerzita a letos se návštěvníci mohli pokochat výstavou Kouzlo starých map. V těchto dnech se finišuje s přípravou výstavy masožravých rostlin, která je rovněž realizována ve spolupráci s Univerzitou Palackého.

barsi

Reklama

AUTOSKLA - TRADE s.r.o.

Katalog firem » Auto - moto » Autoskla

- Prodej skel - Montáže skel - Opravy skel - Mobilní montáže - Kódování skel VIN - Tónování skel - Bezplatná výměna skel - Střešní okna - Autoskla - Ceník autoskel - ...