Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 14.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kryštof v sobotu otevře první ze svých kempů v Náměšti na Hané. Lístky ještě jsou

Kultura

10.7.2014

Autor: onar

Už v sobotu vypukne v amfiteátru v Náměšti na Hané velký festival, který sem přiveze skupina Kryštof. Netradičně pojatá akce nabídne zábavu pro celou rodinu, kromě koncertů Mňágy a Žďorp, Lenny či Michala Hrůzy a samotných Kryštofů se fanoušci budou moci potkat s členy kapely během celého dne a nakonec i večer u ohně. Některá místa jsou již vyprodaná, Podle pořadatelů ale do Náměště ještě zbývají lístky.

Přední česká skupina Kryštof vynechá tento rok až na pár výjimek tradiční letní festivaly a místo nich nabídne své koncerty v sedmi největších amfiteátrech napříč celou republikou. Pod názvem Kryštof Kemp 2014 se skrývá jednodenní festival organizovaný přímo kapelou s programem pro všechny generace a specifickými akustickými koncerty. Kapela připravuje svůj největší projekt, který má ambice v jistém směru překonat vyprodané halové koncerty, které jsou u Kryštofa aktuálně přirovnávány k největším zahraničním produkcím.

Už tuto sobotu neobvyklá série festivalů vypukne a to právě v Náměšti na Hané. Nabídnou celodenní zábavu pro fanoušky, kteří jsou zváni se svými dětmi, rodiči, prarodiči či kamarády. V blízkém okolí amfiteátrů vzniknou plochy pro parkování a stanování. Pro všechny návštěvníky budou připraveny zábavné aktivity a zázemí na loukách kolem přírodních amfiteátrů. Program na všech sedmi zastávkách zahájí ve 12:00 kempový slib a oficiálně skončí koncertem skupiny Kryštof, jehož začátek je vždy plánován na 18. hodinu. Půjde o speciálně připravené akustické vystoupení, jemuž budou předcházet koncerty Mňágy a Žďorp, Michala Hrůzy, Nebe a Lenny, kteří se také představí v netradičním folkovém hávu. Celým hudebním i doprovodným programem se bude prolínat přítomnost muzikantů a návštěvníci se mohou těšit na osobní setkání. Jakub Dominik bude vyučovat v bubenickém workshopu, Nikos Kuluris provede kurzem vaření, Ondra Kyjonka si otevře pivní školu. Bude možné si odnést památku z fotokoutku Nikolaje Arichteva, medvídkové dílny Evžena Hofmana či si vylepšit kondici ve fitcentru Nikolaose Grigoriadise. Na vše bude dohlížet kempový vedoucí Richard Krajčo. "Chtěl jsem vytvořit něco, co by se přiblížilo představě ideálního rodinného a kamarádského setkání. Tak trochu jsme to začali utajenými koncerty na lavičkách v parcích a Kryštof Kempy jsou takové pokračování. Program pro všechny generace, zázemí pro rodiny s dětmi, nepřecpané prostory, odpovídající jídlo a pití, kapely mezi lidmi a lidi mezi kapelami," líčí svou představu Richard Krajčo. Po skončení "oficiální" části Kryštof Kempu budou mít návštěvníci možnost posedět s kytarami a muzikanty až do ranních hodin. "Byl bych rád, kdyby to byly večery strávené u ohně jen s kytarami a partou lidí, co chtějí zpívat až do rána. Prostor bez ochranek a bariér, naplněný hudbou a radostí. Možná utopie, ale pokusíme se o to," podotýká Krajčo. Dospělí zaplatí za vstupenku 450 korun a děti do 130 centimetrů jen padesát, k dispozici budou i dva druhy rodinných vstupenek. V Olomouci se prodávají v radničním infocentru, v infocentru na nádraží či v síti Ticketstream.

onar

Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské turistické boty z kvalitní nubukové kůže, skvělá obuv i do terénu a na houby.

Celá podešev je přišitá ke svršku, nehrozí rozlepení. Další pozitivum je pohodlí a polstrovaná kožená stélka.
V nabídce více barev i modelů.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc
otevřeno Po-Pá-9-18 hod.
So - 09-12 hod.
www.obuvhulman.cz
www.obuv-mustang.cz