Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 8.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ledovka způsobila hromadnou havárii deseti aut

Krimi

12.12.2014

Autor: barsi

Hromadná dopravní nehoda deseti aut zablokovala v pátek ráno po páté hodině silnici R46 mezi Prostějovem a Olomoucí. K nehodě způsobené nejspíš kvůli namrzlé silnici došlo u sjezdu na  Hněvotín a Mohelnici. Naštěstí se vše obešlo bez zranění.

Dopravní nehoda byla způsobena nejspíš kvůli ledovce, která pokrývá některé úseky silnic. "Přesto, že se teploty pohybují nad nulou, musí si řidiči dát pozor na ledovku a přizpůsobit rychlost své jízdy," popisuje mluvčí olomoucké policie Josef Bednařík, který dodává, že naštěstí se nehoda deseti aut obešla zcela bez zranění. Negativní byla také dechová zkouška u všech řidičů. Příjezd do Olomouce musel být uzavřen, hlavní tah na Ostravu byl však po celou dobu bez problémů průjezdný. "Do současné doby nám bylo ohlášeno celkem osmnáct dopravních nehod na území Olomouckého kraje, které byly převážné způsobeny právě kvůli tomu, že řidiči nepřizpůsobili svou rychlost klimatickým podmínkám a stavu komunikace," uvedl kolem deváté hodiny policejní mluvčí.

barsi

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip