Reklama

Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav, venku je 14.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Letní stavební práce zavřou některé autobusové zastávky, jiné se posunou

Zprávy z regionu

5.8.2013

Autor: jap

Letní opravy komplikují život nejen motoristům, ale takén cestujícím hromadnou dopravou. Ti se v těchto dnech musí obrnit trpělivostí. Některé zastávky budou přesunuty o pár desítek metrů, jiné ale dočasně zůstanou bez obsluhy.

S komplikacemi musí počítat cestující v Hejčíně. Zastávka Ladova ve směru do centra prochází rekonstrukcí a od je soboty přemístěna o zhruba šedesát metrů proti směru jízdy. "Toto opatření potrvá asi měsíc, přesný termín ukončení prací bude upřesněn," sdělila mluvčí dopravního podniku Magdaléna Kopřivová.
Horší to budou mít cestující na zastávce Foerstrova, pošta. Od příštího pondělí totiž bude zastávka dočasně v obou směrech zrušena. "Bez obsluhy bude zastávka zhruba do konce října. Důvodem je rekonstrukce podchodu i obou zastávek," sdělila Kopřivová a upřesnila, že změny se týkají linek 12, 19, 21 a 26.
Od zítřka musí pár kroků navíc udělat i cestující v Doždíně. Stejnojmenná zastávka bude o posunuta o dvacet metrů zpět. I tady probíhají opravy nástupiště. "Opatření potrvá přibližně čtyřiá dny," řekla Kopřivová.
Nová provizorní zastávka od dnešního dne funguje na Velkomoravské, kde pokračují práce na stavbě tramvajové trati. "Zastávka Velkomoravská směr Hlavní nádrží je umístěna v prostoru pravého odbočovacího pruhu komunikace ulice Velkomoravská před křižovatkou s ulicí Rooseveltova," přiblížila Kopřivová a upozornila, že obsluhovat zastávku nadále nebude jen noční linka 52.

jap

Reklama

Oční optika TANA

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Nabízíme velký výběr brýlí, brýle s PC filtrem, kancelářské brýle, multifokální brýle. Máme vlastní vyšetřovnu vybavenou oftalmologickými přístroji a nejnovějším DNEy scanerem, j...