Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 3.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Letní trendy: Pořiďte si do svého šatníku hezké kousky v olomouckých buticích

Tipy a názory

30.6.2016

Autor: Zuzana Doleželová

Léto je snad nejkrásnější roční období. Sluníčko, teplo až do pozdních hodin, grilovačky, dovolená, moře... Zkrátka ideální čas vytáhnout z našich šatníků top kousky, ve kterých zazáříme. Navštívili jsme pro vás pár olomouckých obchodů a přinášíme vám tipy na zajímavé oblečení ať už do města, na party s přáteli nebo na promenádu podél pobřeží.

Pořiďte si do svého šatníku hezké kousky. V olomouckých buticích objevíte poklady... Pořiďte si do svého šatníku hezké kousky. V olomouckých buticích objevíte poklady... Foto: Jan Procházka

Hned první na řadě byl na našich toulkách za pěknými úlovky butik Emily móda na Palackého ulici. Tady nabízí kvalitní dámskou módu. A ač jsou tu spíše orientováni na ženy nad třicet, i mladší ročníky si tu nějaký hot kousek vyberou. Najdete tu skutečně vše - moderní a skvěle padnoucí dámské prádlo až do velikosti košíčků I, plavky všech velikostí, barev a tvarů, kalhoty německé značky Zerres, které vypadají dobře i na ženě, která se nenarodila jako twiggy - výborně totiž tvarují postavu, kolekci italské značky Leidiro, šaty, halenky, bundičky. Výběr je veliký, a přesto když budete odcházet s novými šaty, nemusíte se bát, že v nich na ulici potkáte někoho dalšího. Samozřejmostí jsou velmi kvalitní, lehké a vzdušné látky a velmi dobré zpracování.

I v butiku EGGO na Riegrově ulici vsázejí na luxusní vzhled a dobré zpracování materiálů italských značek, zboží dovážejí i z Francie a Německa. Výběr tu mají skutečně famózní - šaty, sukně, overaly, halenky pěkných střihů jak pro štíhlé, tak i pro ženy s nějakým tím kilem navíc, kalhoty, kraťasy, trička, elegantní tuniky, ale také kabelky, batůžky a doplňky. Z materiálů je hodně zastoupené hedvábí (obzvláště to s perleťovým odstínem), které je na horké letní dny naprosto ideální, také lehoučký satén. Co se týče barev, najdete tu od každé něco. Ať velí módní trendy jakkoliv, vždy platí, že v létě jsou oblíbené světlé, pudrové či pastelové tóny, v oblibě zůstává i tmavě modrá a její kombinace s bílou. Vždy především záleží na vkusu každé z nás. Velmi pozitivně hodnotíme, že se tu obléknou jak ženy velmi štíhlé, tak i ženy kypřejších tvarů, které také touží po pěkném a slušivém kousku do svého šatníku.

Jak už název La Nostra napovídá, i tady dominuje italská móda. Obchod na Pavelčákově ulici láká už svou maličkou výlohou, kde se prezentují nápadité modely. I tady pořídíte pěknou a elegantní módu. Halenky, kalhoty, trička, overaly, šaty tílka, volné vesty, tuniky, bundičky, kabelky - taková je paleta nabídky sympatické majitelky. Opět jsou trendy vzdušné a lehké materiály, zajímavě řešené tuniky, halenky, ale také něžné, splývavé šaty, které dají vyniknout vaší postavě. Oblečou se tu jak mladé dívky, tak starší ženy, což hodnotíme jako plus. Jednotlivé kousky se navíc dají velmi vhodně kombinovat. I La Nostra rozhodně stojí při cestě za nějakým slušivým a letně žhavým módním kouskem za vaši návštěvu...

Účtenky ze zmíněných obchodů (v La Nostra od 1. 7.) můžete uplatnit ve VIP BONUS CLUBU.

Ať už milujete lehké dlouhé šaty až po kotníky, nebo spíš minišaty či sukně s halenkami nebo overaly (jako třeba já), důležité je, abyste se ve svém vyvoleném módním kousku cítily dobře. Tak budete krásné i pro vaše okolí. Hurá na nákupy a vychutnávejte si léto plnými doušky!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@nejlepsi-adresa.cz

Zuzana Doleželová