Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 3.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Levný taxík? Omyl. Sprostá krádež auta za čtvrt milionu

Krimi

16.4.2014

Autor: mb

Včera dopoledne krátce po 9. hodině někdo ukradl firemní Škodu Octavii za čtvrt milionu z parkoviště na Tovární ulici v Olomouci. Auta se zmocnil jednoduše vypáčením dveří a pak se s ním vydal na projížďku. To ho možná uspokojilo a auto odstavil v Tovačově. Za tuhle lacinou projížďku mu ale hrozí dva roky vězení.

Možná z nudy, možná aby naštval majitele, nebo prostě jen zloděj potřeboval laciný taxík. Proč auto za čtvrt milionu zmizelo, se zatím neví. Firemní oktávka v hodnotě 250 tisíc korun zmizela z parkoviště na Tovární ulici v Olomouci.
"Po předchozím vypáčení zámku a poškození spínací skříňky zapalování se pachatel vydal s vozidlem na vyjížďku. Před 11. hodinou bylo vozidlo nalezeno policisty z obvodního oddělení Kojetín odstavené na ulici Zvolenov v obci Tovačov,“ vysvětlila mluvčí policie Marie Štrbáková.
Za levnou projížďku je nyní neznámý zloděj podezřelý z přečinu neoprávněné užívání cizí věci. Pokud by byl odhalen a dopaden, hrozí mu až dva roky ve vězení.

mb

Reklama

Fotovoltaika - Solární panely

Katalog firem » Služby » Stavebnictví » Solární panely, fotovoltaika

Zabýváme se výstavbou FOTOVOLTAICKÝCH ELEKTRÁREN. Navrhneme řešení, vyřídíme veškeré možné dotace včetně zásuvky pro elektromobil. Nabízíme i TEPELNÁ ČERPADLA včetně dotací. Jsme p...