Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 9.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Lidé bez domova se utkají na fotbalovém hřišti

Zprávy z regionu

26.5.2015

Autor: barsi

Již po čtyřiadvacáté zve Charita Olomouc lidi bez domova na fotbalové klání. Šest mužstev ze zařízení pro lidi bez domova se utká ve čtvrtek 28. května na fotbalovém hřišti TJ Sokol ve Velkém Týnci. Zápas a doprovodný program bude zahájen v 9:00 hodin.

Fotbalové klání pravidelně pořádá Charita Olomouc. "Pokud má někdo v životě problémy, ještě to neznamená, že nechce žít normálně. Nakonec, kdo problémy nemá? Zápolíme v životě, zápolíme na hřišti. Smyslem je nevzdávat se," vysvětlil Petr Prinz z Charity Olomouc. Týmy hráčů jsou z různých koutů Moravy. Každé družstvo čekají čtyři utkání v délce dvacet minut."Při turnaji jde hlavně o setkání pracovníků a klientů. Každá změna stereotypu je pro naše klienty vítaná a má mnohdy motivační dopad na jejich situaci," uvádí Jaromír Kytlica, jeden z organizátorů turnaje z Charity
Hráči se mohou těšit na praktické ceny. Nechybí mezi nimi potraviny nebo hygienické potřeby, které do soutěže poskytlo Dobré místo pro život. Vítězná družstva si odnesou medaile vyrobené klienty střediska sv. Vincence pro lidi s duševním onemocněním, které je rovněž součástí Charity Olomouc.

barsi

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941