Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 11.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Lukáš Hejlík opět míří do Divadla na Šantovce. Tentokrát s představením plným tet

Kultura

10.2.2015

Autor: roc jap

Herec a moderátor Lukáš Hejlík opět míří do Divadla na Šantovce. Tentokrát přiveze 18. února v rámci svého projektu LiStOVání zábavné představení Bláznivá teta a já. Sára má skvělou tetu.

“Projekt LiStOVáNí, cyklus scénických čtení, si vzal na sebe neskromný úkol - představovat každý měsíc zajímavé, aktuální knihy, které se objevují na trhu. Vybraní autoři a jejich dílo či přímo specifická kniha jsou pak před diváky interpretováni v podobě scénického čtení. Jde vždy přibližně o hodinové divadelní vystoupení, ve kterém je přenášen děj knihy, jazyk autora a atmosféra dané literatury na obecenstvo, které se v čele s mladou generací ve světě oproštěném od kultury a literatury vrací zpět k tomu, co tu bylo první - knize,” přiblížila manažerka Divadla na Šantovce Petra Němečková.

Tentokrát LiStOVání přijíždí do Divadla na Šantovce v neděli 15. února ve čtrnáct hodin se zábavným představením Bláznivá teta a já. Sára má skvělou tetu. “Je sice trochu pomatená, ale rozhodně s ní není nuda. A na rozdíl od jiných dospělých poslouchá, co jí Sára říká. Mamince se ovšem nelíbí, že Sára za tetou každou středu jezdí na návštěvu. Měla by se prý chovat normálně a kamarádit se radši se stejně starými dětmi. A tak se Sára a teta vydají na cestu do neznáma, aby zjistily, že není všechno takové, jak se na první pohled zdá,” představila Němečková. Na cestu po celé republice se také vydá LiStOVáNí s německou autorkou, Sylvií Heinlein. "Uvidíte plnohodnotné představení - úprava představí vždy celou knihu, má to hlavu, patu, ale i tělo. Doprovází nás muzika, kostýmy, jen máme v ruce stále knihu, čímž jasně dokazujeme, že čtení dneska ještě není mrtvá věc. Nejedná se o předčítání za stolem nějakých úryvků. Ne, je to opravdu svěží akční 3D podívaná... Přijďte se podívat!," doplňuje autor LiStOVání Lukáš Hejlík.

V představení účinkuje brněnská herečka a dabérka Lenka Janíková, pražská herečka Petra Bučková, která se věnuje také klaunování v prostředí nemocnic a samozřejmě herec a moderátor Lukáš Hejlík.
Vstupenky na představení můžete zakoupit na pokladně Divadla na Šantovce, v infocentru na Horním náměstí, na infostánku v Galerii Šantovka nebo na webu divadla.

roc jap

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941