Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 0.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Lupič navštívil byt s pomocí ztraceného klíče. Chtěl si odnést šampon, majitel ho však zahnal na útěk

Krimi

10.9.2014

Autor: mrt

Šampon a sprchový gel. Někteří lupiči se spokojí s málem. Výtečník, který ukradl klíč k bytu na Polské ulici ale zcizenou kosmetiku své hříšné tělo neočistí. Během loupeživé výpravy byl přistižen majitelem bytu a raději vzal do zaječích.

Když vám ukradnou klíče, měli byste urychleně vyhledat zámečníka. Své o tom ví majitel bytu na Polské ulici, který přišel o své klíče, s výměnou zámku ale otálel. Kdo naopak nemarnil čas byl nový majitel klíčů. Poberta s jejich pomocí navštívil byt včera kolem poledne. "Postupně si připravil ke krádeži sprchový gel a šampón, z pokoje dvě tašky s písemnostmi, diabetickou soupravu a bižuterii," poodhalila detaily případu mluvčí policie Marie Štrbáková. Zloděj si lup odložil na schodišti a vrátil se do bytu, zřejmě ve snaze neutrhnout si v kriminále ostudu a najít alespoň něco cenného. To se mu už nepodařilo, neboť majitel bytu se nečekaně vrátil a nezvanou návštěvu zahnal na útěk. Policisté teď po lupiči-smolaři pátrají. Přestože utekl s prázdnou, hrozí mu dvouletý pobyt v káznici.

mrt

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip