Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 10 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Lupič v kapuci vybral hernu na Masarykově, odnesl si sedm tisíc korun

Krimi

8.9.2014

Autor: mrt

Lupič s pistolí v ruce přepadl hernu na Masarykově ulici. Vyděšená servírka mu raději odevzdala tržbu. Násilník si ale moc nevydělal, utekl s pouhými sedmi tisíci korunami. Policisté se domnívají, že pachatel už má na svědomí více heren.

"K incidentu došlo 29. srpna před třiadvacátou hodinou. Do herny vstoupil maskovaný muž a pod pohrůžkou krátké střelné zbraně požadoval vydání finanční hotovosti. Žena obsluhují v herně v obavě o své zdraví a život vydala pachateli hotovost z číšnického fleku ve výši sedm tisíc korun. Poté z herny odešel neznámo kam. Je velmi pravděpodobné, že již medializované loupeže s fotografiemi a záznamy z Olomouce za poslední měsíc spáchal stejný pachatel," sdělila mluvčí policie Marie Štrbáková. Podle ní byl pachatel vysoký kolem sto osmdesáti centimetrů, hubenější postavy. Oblečen byl do tmavě zelené mikiny s kapucí a tmavých kalhot. Na očích měl nasazené sluneční brýle. Pokud by lupiče někdo poznal, měl by ihned kontaktoval policii na lince 158.

mrt

Reklama

Galerie města Olomouce

Katalog firem » Kultura a umění » Galerie

Galerie města Olomouce se nachází v prvním poschodí starého měšťanského domu U Bílé růže, na atraktivním a frekventovaném koridoru mezi Horním a Dolním náměstím. Historie objektu s vý...