Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 9.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

MIG 21 v čele s Jiřím Macháčkem přistane v S-Cube, představí své nové Album

Tipy a názory

20.10.2014

Autor: barsi

Novou desku, jak sami říkají, vyšili. Každý steh trval pěkně dlouho a dali si na něm záležet. Desku nekřtili, ale uskutečnili její vernisáž. Nyní můžete MIG 21 vidět naživo také vy. Už tuto středu vystoupí v S-Cube.

Kapela MIG 21 vydává po deseti letech nové album s jednoduchým názvem Album. Novou desku nečekal křest, ale vernisáž. Martin Tiso kapelu nafotil ve člunu na Vltavě, z fotky se vyrobilo plátno, které nechali vyšít, celé přefotili, a dali na booklet. Na nové Album navazuje Album tour, jehož šestou zastávku je právě Olomouc. Olomoucký klub S-Cube přivítá MIG 21 ve středu 22. října od devíti hodin. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji v Informačním centru Olomouc, v klubu 15 minut nebo online přes ticketportal za 240 Kč.

První singl s názvem "Diskobůh" z Alba je k poslechu už nyní. Na klip si musíme počkat. Vytváří ho sami fanoušci a postupně tak vzniká "mobilklip", do kterého se může zapojit každý.

Mig 21 je česká rocková hudební skupina, jejímiž členy jsou Jiří Macháček (zpěv), Pavel Hrdlička (trubka, klávesy), Jan Hladík (bicí), Tomáš Polák (kytara) a Adam Stivín (baskytara). Charakteristickým znakem jejich textů je svébytná poetika, ovlivněná zpívajícím hercem Jiřím Macháčkem. Jako jedna z mála skupin na svých koncertech klade důraz kromě videoprojekcí také na scénografii.

barsi

Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské turistické boty z kvalitní nubukové kůže, skvělá obuv i do terénu a na houby.

Celá podešev je přišitá ke svršku, nehrozí rozlepení. Další pozitivum je pohodlí a polstrovaná kožená stélka.
V nabídce více barev i modelů.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc
otevřeno Po-Pá-9-18 hod.
So - 09-12 hod.
www.obuvhulman.cz
www.obuv-mustang.cz