Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 0.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Majitel vozu nevěřil svým očím: v jeho autě seděl cizí muž

Krimi

19.11.2014

Autor: barsi

Velké překvapení čekalo na majitele vozu značky SsangYong Musso, který včera vpodvečer chtěl nasednout do svého vozu, avšak zjistil, že místo něj už tam sedí jiný pasažér. Situace byla o to podivnější, že muž do vozu vnikl zázračným způsobem, aniž by vozidlo nějak poškodil. Na první pohled tak nebylo nic znát.

Muž vozidlo prohledal a zůstal sedět vevnitř, kde jej našel také majitel vozu. "Přivolaní policisté zjistili, že se jedná o dvaadvacetiletého mladíka z Olomouce a že jde pro policisty o známou osobu. Policisté dále provedli prohlídku osoby a u mladíka našli v oblečení schované sluneční brýle majitele vozidla," popsala policejní mluvčí Marie Štrbáková, která dodala, že mladík při orientační dechové zkoušce nadýchal 2,49 promile alkoholu. Noc strávil v protialkoholní záchytné stanici v Olomouci. Svého jednání se dopustil, přestože byl již v posledních letech pravomocně odsouzen za majetkovou trestnou činnost. "V případě prokázáni viny a odsouzení mu nyní hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od šesti měsíců do tří let," dodala Štrbáková.

barsi

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip