Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 9.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Máte chuť naučit se něco nového? Vyzkoušejte bezplatné kurzy čínštiny

Zprávy z regionu

21.7.2014

Autor: barsi

Víte, jaký je nejpoužívanější jazyk na světě? Je to čínština a jelikož vliv Číny stále roste, začíná přibývat také lidí, kteří se chtějí tento jazyk naučit. Pokud rádi poznáváte nové věci, můžete i vy během týdne vyzkoušet, zda máte na tento exotický jazyk talent, či nikoliv. Konfuciova akademie totiž v srpnu nabízí týdenní jazykový kurz zdarma. V průběhu pěti devadesátiminutových lekcí se tak seznámíte se základy nejpoužívanějšího jazyka na světě.

Tento týden výuky zdarma si tak budou moci zájemci vyzkoušet ve dvou termínech. První se bude konat 4. až 8. srpna, druhý pak o týden později, tedy 11. až 15. srpna. Účastníci si mohou vybrat ze dvou skupin, které jsou určeny pro studenty středních škol a zájemce z řad veřejnosti.Podle ředitelky olomoucké pobočky Konfuciovy akademie Lucie Laníkové je hlavním záměrem motivace zájemců k účasti v kurzech, které akademie nabízí v Olomouci celoročně. "Čínština je hodně náročný jazyk a případné zájemce může odradit hned na začátku. Od bezplatných kurzů si slibujeme, že část jejich účastníků bude mít zájem pokračovat v začátečnickém kurzu, který otevřeme v září," uvedla Laníková. Proto každý, kdo se letního kurzu zdarma zúčastní, získá dvacetiprocentní slevu na navazující půlroční kurz čínského jazyka.

Na bezplatný letní kurz čínštiny se zájemci mohou přihlašovat do 31. července. Přestože je kurz zdarma, je třeba zaplatit zálohu, jako závaznou rezervaci svého místa. Ta činí 300 korun pro veřejnost a 200 korun pro studenty. Všem účastníkům bude vrácena po absolvování kurzu. Bližší informace: http://konfucius.upol.cz

barsi

Reklama

BOUNTY ROCK CAFE

Katalog firem » Restaurace, stravování » Bary a kavárny

Restaurace a rockový klub. Pravidelné koncerty - Blues and Rock. Na čepu tankový Pilsner Urquell. Polední menu 10:30 - 14:00. Vaříme do každý den do 21:30 včetně sobot a nedělí.