Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 10.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Medusa víří stojaté vody olomoucké taneční scény, zakuste její temperament

Tipy a názory

10.4.2012

Autor: Martina Burýšková

Zářivě barevná, pulzující a temperamentní – taková novinka se těsně před velikonočními svátky vylíhla na olomoucké klubové scéně. K jejím doménám patří tanec, moderní šmrnc a profesionalita. Tápete? Napovím – řeč je o zbrusu novém tanečním klubu Medusa. Tak vyrazte i vy prověřit jeho kvality, třeba hned zítra – chystá se pravidelná středeční Oldies Night.

Profesionální, bezpečný a efektní – takovými přednostmi se rozhodl nový olomoucký klub zlákat milovníky dobré zábavy a tance k příjemnému strávení volného večera. Ne nadarmo se nový klub těší jménu pozoruhodné živočišné bytosti z vodní říše. Na pohled podivuhodně krásné, při bližším kontaktu však není radno ztrácet ostražitost. Možná ale jeho majitelé při budování klubu měli namysli spíše onu bájnou Medusu. Tajemná a smrtelně nebezpečná? Možná nám tím chtěl pořadatelský tým naznačit, že v klubové Meduse nabude nouze o zábavu s notnou dávkou temperamentu, která vás nenechá vydechnout. Tak jako každá provokující výzva. Tu představuje již jeho otevírací doba. Svým návštěvníkům se od úterý do soboty otevírá od 14 hodin, takže ladit se na zábavně-taneční vlnu můžete celé odpoledne, ať už po práci či po opuštění studentských lavic.

Ovšem pozor, pokud se strážcům klubového pořádku neprokážete při vstupní kontrole některým z průkazných dokladů o vaší plnoletosti, zřejmě při pokusu o vstup neuspějete. Pokud ano, vtáhne vás Medusa svými chapadly do víru taneční zábavy nejlépe až do časných ranních hodin.
Nový taneční klub Medusa se vůbec poprvé svým návštěvníkům otevřel na Velký pátek. Open party ho představila v plných barvách moderního designu, kterému nechybí prostorný parket o 45 metrech čtverečních v doprovodu zvukové a světelné techniky, rozsáhlý bar s širokým výběrem nápojů a servisem přímo ke stolu, ale také důmyslný interiér rozdělený do několika částí, takže není problém vesele hýřit, stejně jako si užít soukromí. Využít můžete také rezervování stolů nebo boxů. Aby se Medusa brzy nestala zakouřenou a nedýchatelnou pastí, dostala na starosti čerstvost klubového vzduchu zbrusu nová vzduchotechnika.

O vaše svršky se čile postará personál klubové šatny a pak už si můžete vybírat, jakou pochutinou si zpříjemnit večer. Je libo míchaný drink, nebo se raději držíte klasiky? V případě, že u vás zvítězí vidina chmelového moku, můžete si vybírat ze specialit prostějovského pivovaru Ječmínek. O zábavu se postarají DJ´s, kteří se bezproblémů naladí do nejrůznějších rytmů v mnoha stylech. Využít lze klub ovšem také pro rodinné oslavy, maturitní večírky, absolventské srazy, firemní rauty či jakékoli soukromé akce. Ideální příležitost k povyražení představují obligátní víkendové večery na sklonku pátku a soboty. V úterý a ve čtvrtek se můžete přijít v průběhu týdne rozptýlit až do 23. hodiny, ve středu do 3, v pátek a v sobotu pak poběží zábava až do časné 5. hodiny ranní.


Zvětšit mapu

A jaký že klub nabízí nejbližší taneční program? Každou středu můžete vyrazit za oblíbenými hity Oldies Night, v pátek se otevře Medusa ve stylu Hawai a v sobotu bude Malibu. Více o programu naleznete v našem Kalendáři akcí. Dámy se mohou těšit na vstupné zdarma, pánové si připraví 40 korun. Klub naleznete na Pasteurově ulici číslo 8a se vchodem z ulice Kaštanová 10.

Martina Burýšková

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip