Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Městský bál dostane novou tvář: méně hvězd, více tance a přesun do Áčka

Zprávy z regionu

15.12.2014

Autor: jap

Zcela novou tvář chce dát nová radniční koalice tradičnímu Městskému bálu. Ten se uskuteční už v sobotu 10. ledna, tentokrát ovšem v prostorách pavilonu A, v režii Výstaviště Flora. Návštěvníci sice neuvidí tolik hvězd, zato je ale čeká mnohem více tance a podstatně levnější vstupenka.

Městský bál bývá vrcholem plesové sezony. Letos ji bude zahajovat a pořadatelé se netají ambicemi nasadit laťku vysoko. Zvolili k tomu ale úplně jiný postup než v posledních ročnících. Hosté už patnáctého Městského bálu s podtitulem Když tančí nejen hvězdy, budou mít tentokrát možnost okusit atmosféru televizní taneční show. Do prostředí populární taneční soutěže je tancem i slovem přenese vítěz prvního ročníku StarDance Roman Vojtek. Jeho taneční partnerkou nebude nikdo jiný než Olomoučanka Kristýna Coufalová. "Kromě moderátora a tanečníka Romana Vojtka v jedné osobě mohou návštěvníci bálu obdivovat umění tanečníků z Klubu sportovního tance Quick Olomouc, kteří nabídnou atraktivní ukázky soutěžních společenských tanců, či netradiční dovednosti artistů Cirkusu trochu jinak, jež svým vystoupením ve výškách jistě očarují přítomné diváky. K tanci a poslechu zahrají Moondance Orchestra Martina Kumžáka, hlavní kapela, která ztvárnila kulisu slavné televizní show StarDance. V průběhu jedinečného společenského večera vystoupí také smyčcový Desigual Quartet a zazní hity britské rockové legendy v podání revivalové kapely Queenie, připravena je i oldies diskotéka 60. až 90. let," představil program ředitel výstaviště Jiří Uhlíř. Nově rekonstruovaný pavilon A dokáže pojmout až tisíc tancechtivých návštěvníků. "Večer mohou hosté bálu navíc protančit na vůbec největším parketu v Olomouci. Prostory pavilonu A, které doplní půvabné květinové aranžmá, nabízí parket o rozměrech čtrnáct krát dvacet metrů, což je úctyhodných 280 metrů čtverečních taneční plochy,“ vyzdvihl Uhlíř.
Návštěvníci se mohou těšit také na tradiční bohatý doprovodný program. "Chybět nebude taneční akademie pro hosty ani um profesionálních barmanů, který představí ve své ojedinělé show," láká Uhlíř. Návštěvníci bálu se mohou těšit na bohatou tombolu a připraven je samozřejmě i catering s širokou nabídkou kvalitní teplé i studené kuchyně. Vstupenky v ceně 490 korun jsou v prodeji od zítřka v radničním infocentru.

jap

Reklama

Dobrá čajovna

Katalog firem » Restaurace, stravování » Čajovny

Čaj ke koupi s čerstvostí ručenou • Keramiku ke koupi jedinečnou, vodní dýmky též • Příjemné posezení klimatizované • Letní terásku v soukromém poklidu schovanou • Bezbariérový p...