Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 2.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Metalová královna Tarja bude o Vánocích opět zpívat v Olomouci. Tentokrát ale v kostele

Kultura

4.6.2015

Autor: Jan Procházka

Už podruhé vystoupí v Olomouci zpěvačka Tarja, přezdívaná metalová královna. Někdejší hlas skupiny Nightwish uslyší fanoušci 4. prosince v kostele Panny Marie Sněžné, kam přijede se svým Ave Maria Christmas Tour. Jak napovídá název, znít bude především klasická hudba. V Česku bude mít tento koncert premiéru.

"Legendární Tarja Turunen nás opět přesvědčí o svých kvalitách, ale tentokrát poprvé spolu s adventní atmosférou. Místem konání se stane nádherný a akusticky zajímavý kostel Panny Marie Sněžné, který slibuje jedinečný zážitek," říká Josef Kořenek z pořádající agentury Petarda Production. V České republice měli diváci možnost vidět zatím jen Tarjinu rockovou show nebo také s projektem Beauty and the Beast s filharmonií Bohuslava Martinů ze Zlína. "Nyní přijíždí do Česka poprvé s adventním představením, kterou v minulosti mohli vidět jen lidé v Německu a Finsku. V programu zazní také skladby českých duchovních autorů," upřesnil Kořenek. Lístky v cenách od sedmi do patnácti set korun jsou již v prodeji a pořadatelé upozorňují, že kapacita je omezená. "Část výtěžku bude věnována pro nadační fond Adiuvare, který podporuje studenty ze sociálně slabých rodin," uzavřel Kořenek.

Autor článkuJan Procházkaprochazka@olomouc.cz

Jan Procházka
Reklama

Aroma Indian Restaurant

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Aroma Indian Restaurant - ochutnejte pravou Indii. Tomato Soup / Chicken Curry / Bombay Aloo (Vegan) / Dal Tadka (Vegan) / Basmati Rice / ☘️Indian Bread / Green Salad / Mint Chutney / Raita ...