Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 14.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Brázda zlatý, Otruba stříbrný aneb Mapei Merida Kaňkovský válcoval juniorský peloton na MČR v Žilině

Sport

28.6.2015

Autor: rhe

Nadvádlu juniorskému pelotonu opět potvrdil Mapei Merida Kaňkovský Olomouc. V časovce získal zlato a stříbro a sejný kousek zopakoval i v silničním závodě. První byl Michal Brázda a druhý Jakub Otruba. Pátý navíc dojel Jiří Šorm a podrthl tak úspěné působení oddílu na letošním Mistrovství České republiky v silniční cyklistice.

Stejně jako časovku opanovali junioři celku Mapei Merida Kaňkovský na mistrovství republiky v Žilině i závod s hromadným startem. Po šesti okruzích a 119,4 kilometrech ve spurtu vedoucí trojice vyhrál Michal Brázda před Jakubem Otrubou a bronz získal Matěj Štibingr (SP Kolo Loap Specialized).
Čtvrtý projel cílovou páskou Juraj Michalička a vybojoval tím slovenský titul, v pořadí českých jezdců skvělý výkon olomouckých jezdců z celku Mapei Merida Kaňkovský završil pátým místem Jiří Šorm, před kterým skončil Lukáš Kunt z týmu Remerx-Merida Team Kolín. Další závodníci Mapei Merida Kaňkovský Olomouc dojeli v pelotonu, Jakub Kleveta na 46. místě, David Laštůvka 55. a Michal Kučera 57.

Výsledky MČR silniční závod:

Junioři (119,4 km):
1. Brázda 2:53:23, 2. Otruba (oba Mapei Merida Kaňkovský), 3. Štibingr Matěj (SP Kolo Loap Specialized) oba stejný čas, 4. Kunt (Remerx-Merida Team Kolín) +2:28, 5. Šorm (Mapei Merida Kaňkovský) +2:29, 6. Spudil (SP Kolo Loap Specialized) +2:30.
KOMPLETNÍ VÝSLEDKY ZÁVODU

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip