Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 16.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Třetí ročník festivalu Michalský výpad je tu: schody u parku opět ožijí hudbou

Tipy a názory

16.5.2016

Autor: barsi

Schody vedle vily Primavesi tuto sobotu opět ožijí hudební produkcí. Těšit se můžete na třetí ročník festivalu Michalský výpad, kde se představí olomoucký producent Bunny Club nebo brněnští Dirty Picnic.

Festival vypukne už v jednu hodinu odpoledne a žít to tu bude po celý den. Hlavním lákadlem letošního ročníku bude brněnské electro-synth-popové trio Dirty Picnic, které je po 4 letech zpět s novým albem "Soft Cut“. Olomouckou produkci bude reprezentovat Martin Zajíček Bunny Club, jehož hudba míchá synth pop, deep house, funky a soul. Na schodech ale nebude sám, vystoupí společně s instrumentalistou, který jeho tvorbu doplní o živý hudební nástroj. O jaký, to si chce nechat pro sebe jako překvapení.

Těšit se můžete také na Andrease Runda, Čecha, který zrovna podepsal novou smlouvu se švédským vydavatelstvím Comorbid Records, a vypadá to, že nepřestává pracovat na nových věcech. Na Výpad připravuje speciální slow-mo set, ve kterém nebudou chybět ani vizualiza​ce. Svou troškou přispěje i vynikající luhačovický selektor Zlatomil 

V průběhu celé akce bude pro návštěvníky připraven stánek s točeným pivem od pivovaru CHOMOUT a ostatními nápoji zajištěné podnikem Metro Chill Out Club. Vstupné dobrovolné. Pro neunavné a odvážné návštěvníky je připravena i letos závěrečná AFTERPARTY v Metro chill out club Olomouc. Pozvání přijali DJs Chepuchov a Brezhnev, kteří vystoupí ve společném back 2 back setu. Více informací naleznete v události



barsi

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip