Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 6.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

MissOK Natálie Novosadová: "Při finále jsem byla strašně nervózní, ale pomohla mi podpora přátel"

Rozhovory

26.3.2015

Autor: Barbora Sísová

Osmnáctiletá Natálie Novosadová získala v sobotu večer titul nejkrásnější středoškolačky Olomouckého kraje. Zajímavostí je, že korunku přebírala přímo po své spolužačce pět dnů po svých osmnáctých narozeninách. Jaké jsou její první pocity po soutěži a co ji čeká v budoucnu? O tom jsme si povídaly na jejím nejoblíbenějším místě ve Smetanových sadech.

Máte s modelingem a soutěžemi krásy nějaké zkušenosti nebo přihlášení do MissOK byla vaše premiéra?
Zkušenosti s modelingem jsem před soutěží neměla vůbec žádné. Takže toto je moje úplně první zkušenost, ale doufám, že vítězství v soutěži mě nějakým způsobem posune dál. Určitě bych v modelingu chtěla pokračovat.

Kdo přišel s nápadem přihlásit vás do soutěže?
Moje spolužačka ze třídy je loňská vítězka Alžběta Krovová, která o soutěži hodně mluvila. Takže jsme mezi holkami řešily, kdo se přihlásí a tak. Nakonec na doporučení pana ředitele jsem se rozhodla tento krok udělat a přihlásit se.

Uvažujete teď o nějaké další soutěži?
V blízké budoucnosti asi ne, spíš uvidím, co se naskytne a co mi kdo doporučí, třeba vítězka České miss Gabča Franková, která už má řadu soutěží za sebou a ví, co stojí za to.

Co vás na celé soutěži nejvíce bavilo?
Vzhledem k tomu, že to byla má první soutěž, tak mě bavilo úplně všechno. Určitě pro mě bylo nejzajímavější soustředění ve Zlatých Horách, kde nás naučili spoustu věcí, například to, jak správně chodit po mole nebo vystupovat při rozhovorech. Řekla bych, že je to užitečné nejen v soutěži, ale třeba také k maturitě, která mě čeká příští rok. Budu se umět vyjadřovat a nebudu se tolik bát před lidmi.

Jaké jsou vaše pocity z galavečera?
Na pódiu jsem se strašně styděla a to hlavně ze začátku. Ale pak mě povzbudilo, že jsem v publiku měla hodně kamarádek, které mě podporovaly, Gabča Franková v zákulisí byla taky hrozně hodná, pořád nás povzbuzovala, ať jsme v klidu a nebojíme se. Všichni tam byli moc příjemní, takže i přes tu nervozitu, tam byla super atmosféra.

Už jste pocítila od sobotního galavečera nějaké změny?
Zatím ne, kromě nějakých rozhovorů pro novináře. Ale třeba v chování okolí vůbec žádné změny nepozoruji. Přišlo mi už pár nabídek na přehlídky, například od návrhářky Yvony Leitner, které jsem předváděla na Miss OK model. Ta mě už kontaktovala, abych jí dělala modelku na přehlídce. Moc mě to potěšilo.

Jak se na vítěství v soutěži tvářil váš přítel? Imponovalo mu to nebo začíná trochu žárlit?
On byl žárlivý už od začátku soutěže, ale samozřejmě mě podporoval, takže byl rád, když jsem zvítězila a přál mi to. Navíc mi hodně pomáhal, třeba když jsem byla úplně vystresovaná z finále, to mě hodně uklidňoval. Tak snad to vítězství nějak zvládneme.

Natálie Novosadová

Výška: 176 cm
Míry: 90-62-93


- studentka 3. ročníku Gymnázia Čajkovského
- v roce 2015 získala titul Miss OK
- maturovat by chtěla z angličtiny, němčiny, češtiny a matematiky
- chce studovat na vysoké škole – veterinářství nebo ekonomii
- má ráda zvířata, se svým psem provozuje sport agility
- je rok zadaná

Jaké další pracovní povinnosti vás nyní čekají?A jaké jsou vaše plány do budoucna?
Dostala jsem nabídku na spolupráci s Frankly Models, kterou vede aktuální Česká miss Gabriela Franková, takže doufám, že tam budu mít hodně nabídek a že by mě tato spolupráce mohla posunout dál. Za rok maturuji, takže bych hlavně chtěla dodělat střední školu, ale budu se snažit nějak skloubit učení i modeling, protože mě modeling baví a chci využít této příležitosti, která se mi naskytla.

A když se posuneme do trochu vzdálenější budoucnosti... Kde se vidíte tak za pět let?
Za pět let určitě někde na vysoké. Konkrétně bych chtěla do Brna, obor zatím nevím. Já mám ráda zvířata, tak uvažuju o veterině, ale rodiče by byli radši, abych šla na ekonomku. Tak uvidíme, pro co se nakonec rozhodnu, a záleží na tom, kam mě přijmou.

Jak nejraději trávíte svůj volný čas?
Když mám volno, tak hodně sportuju. Mám ráda míčové hry a vycházky se psem, se kterým dělám i sport agility. To znamená, že jsou po parkuru rozmístěny překážky a já běhám s tím pejskem a navádím ho různě, aby zdolával překážky. Oba nás to děsně baví.

Kde by našli vaši obdivovatelé Natálii Novosadovou v pátek večer?
Buď vyrážíme s kamarádkami do města, nebo jsem s přítelem. Nemám žádný oblíbený podnik, kde byste mě mohli pravidelně zastihnout, střídáme to, podle toho, na co máme chuť nebo kde je volno. A pak v nočních hodinách samozřejmě Belmondo.

4. března jste napsala na Facebooku: "Když mi pošlete hlas, další fotka bude bez plavek " Chystáte se splnit tento slib?
Byla to jen sranda a doufám, že i ostatní to vzali jako žert. Zatím mě nikdo k tomuto činu nevybídl. Tak snad už je všechno zapomenuto.

Více informací o soutěži MissOk najdete na webových stránkách soutěže nebo Facebooku.

Barbora Sísovásisova@nejlepsi-adresa.cz

Reklama

AUTO - Rolný v.o.s.

Katalog firem » Auto - moto » Autosalony

Autorizovaný prodejce vozů značek FIAT. Prodej nových i ojetých vozů. Zajišťujeme leasing a pojištění. Dále pak záruční i pozáruční servis vozů FIAT a ALFA ROMEO, likvidace pojistných...