Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 14.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

MissOK bude znát vítězku už tento pátek

Zprávy z regionu

22.3.2017

Autor: red

Finále Miss středních škol Olomouckého kraje MissOK 2017 je na spadnutí! Již v pátek 24. března se všech 12 finalistek představí na slavnostním galavečeru, který se uskuteční v BEA campusu Olomouc. Budou se udělovat celkem čtyři tituly: MissOK, Miss Haná/I. VicemissOK, II. VicemissOK a MissOK Face! Galavečer se  ponese v duchu komiksových superhrdinů…

Foto: Monika Czabeová/Facebook MissOK

Soutěž MissOK 2017 začala castingem v lednu a vyvrcholí závěrečným finále tento pátek. Kdo se však chtěl s finalistkami seznámit osobně ještě před ním, měl možnost potkat se s nimi na akci Snídaně s Misskou, která se konala v pátek 17. 3. v Beauty Café! Dívky se zde představily partnerům soutěže, zástupcům poroty, médiím a svým fanouškům. Přichystána byla netradiční módní přehlídka modelů mladých návrhářů ze Střední školy designu a módy Prostějov. Finalistkám to v nich moc slušelo a setkání s některými členy poroty jim také pomohlo snížit trému z galavečera. O víkendu čekalo finalistky předfinálové soustředění u generálního partnera soutěže Golf Resortu Olomouc. Na soustředění dívky nacvičovaly choreografie a vystoupení, aby předvedly co nejlepší výkony.

Lístky na slavnstní galavečer jsou již vyprodány. Pokud se na vás vstupenky nedostaly, nezoufejte, celý program galavečera se bude stejně jako akce Snídaně s Misskou online vysílat na Facebooku. Nezapomeňte, že stále můžete rozhodovat o titulu Miss Haná 2017! Hlasujte pro svoji favoritku až do 24. 3. do 12 hodin na www.hledasewondergirl.cz!

red

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip