Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 11.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mladíci v bytě v Olomouci pobodali muže. Přežil. Útočníci však pokus o vraždu neutajili

Krimi

9.4.2014

Autor: mb

V sobotu v noci se dva mladíci pokusili o vraždu. Vzali nože a v jednom z olomouckých bytů pobodali devětadvacetiletého muže. Muže se podařilo zachránit, ve Fakultní nemocnici svedl boj o svůj život. Oba útočníci však daleko neutekli, teď sedí ve vazební věznici v Olomouci. Odsedět si za svůj hrůzný čin mohou až osmnáct let.

Krvavé drama se odehrálo v sobotu v noci v jednom z bytů v Olomouci. Dva mladí muži zaútočili noži na třetího muže. Zranění, která mu způsobili, jsou velmi vážná.
"Krajští kriminalisté zahájili trestní stíhání dvou mužů ve věku dvacet dva a dvacet šest let z Olomoucka, které obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stadiu pokusu, spáchaného formou spolupachatelství a trestného činu porušování domovní svobody,“ prozradila k zákeřnému činu policejní mluvčí Irena Urbánková.
Napadený muž byl ve vážném stavu hospitalizován ve Fakultní nemocnici v Olomouci. Ještě týž den byli oba útočníci dopadeni a umístěni do policejních cel.
"Policejním orgánem byl dán podnět k vydání návrhu na vzetí obviněných do vazby, který byl akceptován a oba obvinění byli v pondělí eskortování do vazební věznice v Olomouci,“ vyjádřila se dále k případu Urbánková.
Oba obvinění si, v případě prokázání viny a odsouzení, mohou odsedět ve vězení deset až osmnáct let.

mb

Reklama

Bacania - Rumunské a řecké potraviny

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Připravujeme jídla z originálních surovin, bez glutamátů a náhražek. U nás ochutnáte autentická zdravá jídla z rumunské a řecké kuchyně!