Reklama

Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor, venku je 8.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mladík drze sebral zapomenutou peněženku, jeho kousek ale zabrala kamera. Poznáte zlodějíčka?

Krimi

26.8.2014

Autor: mrt

Peněženka zapomenutá na regále v jednom z obchodů v Olympii zaujala mladého zloděje v červené kšiltovce. Zřejmě ale nepočítal s bdělým okem bezpečnostní kamery. Pokud výtečníka poznáte, zájem o něj jeví policie.

"Ve středu 6. srpna zapomněl na prodejně s oblečením v obchodním centru Olympia muž peněženku s doklady a penězi na jednom z otevřených regálů. Přečinu zatajení věci se pak dopustil mladík ve věku kolem dvaceti let, oblečený do trička s červenobílými pruhy, na hlavě s černou kšiltovkou a bílými brýlemi. Oblečené měl dále modré kraťasy po kolena a obutý byl do bílo-růžových tenisek. Pohyboval s v doprovodu starší ženy s blonďatými vlasy. Po chvíli, kdy si odložené peněženky všiml, jí sebral a odešel z prodejny do prostoru obchodního centra. Žádáme svědky, kteří by na kamerovém záznamu poznali výše popsanou dvojici, aby nás kontaktovali na lince 158," sdělila mluvčí policie Marie Štrbáková.

mrt

Reklama

Vytásek - zemní a výkopové práce, autodoprava

Katalog firem » Služby » Stavebnictví » Zemní práce, odvoz stavební suti a odpadů

Provádíme zemní a výkopové práce, demolice. Kontejnerová doprava, odvoz a uložení sutě, zeminy, betonu, terénní úpravy, autodoprava. Nákladní a kontejnerová doprava, velkoobjemové přesuny...