Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mora zakončila postupovou sezónu na Kladně těsnou porážkou

Sport

20.4.2014

Autor: rhe

Hokejisté HC Olomouc zakončili extraligovou baráže na ledě sestupujících Rytířů Kladno. Kohouti měli v posledním utkání v nohou páteční postupový zápas s Mladou Boleslaví a také poslavy postupu do extraligy. Zápas ale pojali zodpovědně, a i když nakonec prohráli 2:1, mohli po zápase s početnou podporou fanouškovského výjezdu znovu slavit postup.

Mora nastoupila do utkání bez Cartelliho a Hermana, kteří dohrávali baráž s drobnými zraněními. Jinak ale nastoupila Mora na Kladně kompletní.
Dlouho se hrál hokej bez větších šancí, který symbolizoval důležitost střetnutí. Do vedení šlo domácí Kladno až ve 38. minutě. Od modré pálil Růžička, jeho střelu obrana Mory spolu s brankářem Vošvrdou odvrátili, ale na Paterovu dorážku už byla defenzíva Hanáků krátká.
Ve třetí třetině šlo Kladno do dvoubrankového vedení. Šilhavý dostal přihrávku na modrou, zpracování mu úplně nevyšlo a puk vyrotoval do vzduchu směrem k Vošvrdovi, který ho nezachytil a dojíždějící Šilhavý ze vzduchu trefil puk ze záda olomouckého brankáře.
Ve 43. minutě hosté snížili. Nahození obránce Davida Škůrka dorazil, jak jinak než baseballově, za záda Cikánka Ondřej Švaňhal.
Ve zbývajícím čase se Kohouti snažili vyrovnat, ale Kladno chtělo zpackanou sezónu zakončit alespoň výhrou. Hráči Mory po zápase znovu začali oslavovat se značnou podporou fanoušků, kteří přijeli na Kladno ve velmi sympatickém počtu.

Rytíři Kladno2:1HC Olomouc
(0:0, 1:0, 1:1)
Branky:38. Patera (David Růžička, Majeský), 42. Šilhavý (L. Procházka) - 43. Švaňhal (Škůrek, Jergl)
Rozhodčí:Hradil, Husička - Hlavatý, Tošenovjan.
Vyloučení:1:3.
Využití:1:0.
Diváků:1 268.
Sestava Rytíři Kladno:Cikánek - Majeský, David Růžička, Kolářík, P. Hořava, L. Procházka, Gutwald - Tenkrát, Patera, M. Hořava - Strnad, Machač, Eberle - Šilhavý, Zagrapan, Bílek. Trenéři: Čelanský, Neliba a Zajíc.
Sestava HC Olomouc:Vošvrda - Janáček, Jarolímský, Houdek, Ondrůšek, Bartoň, Staněk, Škůrek - Kucharzcyk, Ostřížek, Selingr - Marosz, J. Knotek, Vodný - Pekr, Rác, Diviš - Jergl, Králík, Švaňhal. Trenéři: Fiala a Dopita.

Reklama

PW interier s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Interiéry

Navrhování, výroba a realizace interiérů na klíč. - návrhy, studie, projekty (2D, 3D) - výroba atypického nábytku (bytový, kancelářský, komerční) - návrhy, výroba a montáž kuchy...