Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 7.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Moučníky, které najdete po čichu. Tvarůžková cukrárna otvírá už v úterý

Tipy a názory

2.3.2015

Autor: Barbora Sísová

Od úterního rána budete mít příležitost navštívit novou cukrárnu, která se od těch ostatních poněkud liší. Jejím hlavním artiklem jsou totiž Poštulkovy tvarůžkové moučníky. A jak název napovídá, hlavní přísadou budou tvarůžky. Slavnostní otevření této netradiční cukrárny proběhne v úterý 3. března v 10:00 rozkrojením tvarůžkového dortu.

Návštěvníci během dne budou moci ochutnat nejen nejrůznější tvarůžkové moučníky, ale třeba také speciality z hanáckého fastfoodu. "I po této stránce bude naše nabídka pestrá, vyzkoušet můžete například tvarůžkový bramborák, tvarůžkový langoš, nebo dokonce tvarůžkový hotdog," láká na netradiční speciality Blanka Poštulková, která doufá, že se nová cukrárna zalíbí nejen turistům, ale také místním. Zájemci si navíc během zítřejšího dne budou moci vyrobit svůj vlastní loštický šáteček a vyzkoušet si, jak náročná je příprava těchto delikates. Tvarůžkovou cukrárnu najdete na Denisově 13. Otevřeno bude mít od 9:00 do 18:00.

Barbora Sísovásisova@nejlepsi-adresa.cz

Reklama

ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ Mgr. Daniel PROCHÁZKA

Katalog firem » Služby » Advokáti

Poskytujeme právní servis a služby v oblastech občanského, obchodního, rodinného, pracovního, trestního, správního, směnečného, konkurzního a ústavního práva (ústavní stížnosti, stí...