Reklama

Úterý 19. března 2024, svátek má Josef, venku je 3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Muž nakládal palety v jednu hodinu ráno. Policii se to nezdálo, ukázalo se, že kradl

Krimi

29.1.2015

Autor: jap

Zabránit škodě se podařilo olomouckým policistům. Kolem jedné hodiny ráno se jim zdál podezřelý muž, který nakládal na Hněvotínské ulici palety. Během chvíle vyšlo najevo, že muž palety ukradl. Teď mu hrozí dva roky za mřížemi.

“Ve čtvrtek kolem jedné hodiny v noci projížděla policejní hlídka po ulici Hněvotínská. Právě v té době u zděné zídky nedaleko benzinové čerpací stanice stálo osobní auto a nějaký muž do něj nakládal dřevěné europalety. Policistům se tato činnost zdála v těchto nočních hodinách podezřelá. Proto zastavili a osobu zkontrolovali. Následně zjistili, že pětatřicetiletý muž europalety odcizil z firmy, která zde sídlí. Pět palet přehodil přes dva metry vysokou zídku. Díky policejní hlídce se mu to nepodařilo a europalety byly vráceny zpět. Společnost zatím případnou škodu nevyčíslila. Proti muži bylo zahájeno trestní řízení pro přečin krádeže a věc bude řešena ve zkráceném přípravném řízení. Za skutek mu hrozí dva roky vězení,” popsala událost mluvčí policie Marta Vlachová.

jap

Reklama

Morgan’s Restaurant

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Rádi bychom Vás vzali na plavbu plnou skvělého jídla, pití a zábavy, kterou ocení nejen Vaši přátelé, ale také rodina nebo třeba kolegové z práce. To vše v samém srdci Olomouce, v objek...