Reklama

Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav, venku je 14 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Na Novou Ulici nepojedou téměř celý týden tramvaje

Zprávy z regionu

15.7.2011

Autor: amb

Kvůli výměně výhybek v Hraniční ulici nepojedou od zítřka do příštího čtvrtka na Novou Ulici tramvaje. V úseku Okresní soud - Nová Ulice je nahradí výlukové autobusy s označením X. Příští týden zase výkopové práce znemožní cestu městským autobusům až k olomouckému aquaparku.

Tramvajové linky číslo 1 a 4 budou nahrazeny kombinovanou linkou s označením X¼, která pojede z Pavloviček po trase linky 4 na Náměstí Hrdinů a k Okresnímu soudu. Dále bude pokračovat po trase linky číslo 1 přes Tržnici na Hlavní nádraží. Zpět pojede opět po trase linky 1 přes Hlavní nádraží na Tržnici a k Okresnímu soudu a dále po trase linky 4 na Náměstí Hrdinů a přes Masarykovu třídu na Hlavní nádraží a do Pavloviček. Časy odjezdů z jednotlivých zastávek budou zveřejněny na zastávkových označnících.
Tramvajová linka číslo 7 pojede v době výluky po své trase, ovšem v upravených časech. Linky 2 se změny nedotknou, linka 6 nepojede vůbec.
"Náhradní doprava bude zajištěna po trase náměstí Hrdinů - Nová Ulice - náměstí Hrdinů výlukovými autobusy X podle jízdního řádu zveřejněného na jednotlivých zastávkových označnících," uvedla mluvčí olomouckého dopravního podniku Magdaléna Kopřivová. "Mezi zastávkami Pionýrská a Hraniční ve směru na Novou Ulici pojedou výlukové autobusy přes křižovatku ulic Brněnská a Hraniční rovně a dále po komunikaci kolem Terna do ulice I. P. Pavlova a Hraniční," dodala mluvčí.

Od příštího pondělí až do čtvrtka bude navíc z důvodu výkopových prací neprůjezdná silnice u aquaparku. Spoje autobusové linky 21 vedené na zastávku Aquapark budou proto ukončeny už na zastávce Horní Lán, kde budou autobusy čekat na čas odjezdu ze zastávky Aquapark. "V případě dřívějšího ukončení prací bude zastávka zprovozněna na pokyn dispečera," konstatovala Kopřivová.

amb

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip