Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 3.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Na jubilejní beerfest se lidé dostanou i za 60 korun, vstupenky jsou už v předprodeji

Zprávy z regionu

10.5.2011

Autor: roc

Na letošní jubilejní olomoucký beerfest se milovníci piva a dobré muziky mohou poprvé dostat za pouhých 60 korun. Dva tisíce jednodenních vstupenek na středu 22. června - první den čtyřdenní akce - jsou již v předprodeji. Stejný počet lístků, tentokrát za 90 korun, je připraven na druhý den akce. Na ostatní dny, pátek a sobotu, je cena v předprodeji za 100 korun.

"Chtěli jsme vyjít vstříc lidem, kteří mají rádi pivo a chtějí ochutnat různé značky a program pro ně není až tak důležitý," vysvětluje letošní cenovou politiku Pavel Spálený, organizátor akce, kterou bude letos hostit areál Korunní pevnůstky. Nejen tito fajnšmekři podle něj uvítají, že se v Olomouci vedle zavedených značek poprvé objeví rodinný pivovar Bravůr z Loučné nad Desnou či Kout na Šumavě nebo První soukromý pivovar společenský z Lipníku nad Bečvou "Jednáme také s dalšími malými i většími pivovary," uvedl Spálený. "Chceme v rámci desátého výročí rozšířit nabídku minipivovarů a malých pivovarů, aby byl jubilejní desátý ročník skutečně atraktivní," dodal.
Organizátoři také dolaďují program festivalu, kdy opět vystoupí populární hudební skupiny z ČR i Slovenska, například Fleret, Vladimír Mišík, Xindl X, Kryštof, Wohnout, Buty, Support Lesbiens nebo slovenská kapela No Name. Nebudou chybět ani divadelní představení, na festival zavítají Komici.cz - Ruda z Ostravy, Tomáš Matonoha a spol.
Český pivní festival letos oslaví desetileté výročí ve velkém stylu. Na čtyřdenní oslavy piva láká návštěvníky prostor renovované Korunní pevnůstky nedaleko centra města a více než sto druhů piva. Beerfest začne ve středu 22. června a potrvá do soboty 25. června, zájemci o zlevněné vstupenky mohou navštívit informační centrum v podloubí olomoucké radnice, Přerovské informační centrum nebo CK Bavi Litovel.
Pro fanoušky je na oficiálních stránkách festivalu připravena soutěž o soudky piva zúčastněných pivovarů, v níž každý tisící fanoušek může získat soudek piva a uspořádat párty s přáteli přímo na festivalu. Více informací včetně seznamu zúčastněných pivovarů, programu festivalu a předprodejních míst najdete také na stránkách www.pivnifestival.cz.

roc

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip