Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Na třídě Svobody byla bomba. Naštěstí jen falešná

Krimi

24.3.2015

Autor: jap

Když naleznete tři krabičky propojené drátky a přelepené páskou, v dnešní době je amatérská výbušnina mezi nápady o co by se mohlo jednat zřejmě na prvním místě. Uvažovali tak i strážníci, kteří přesně takovou věc objevili na třídě Svobody. Až policejní pyrotechnik konstatoval, že věc je naštěstí zcela neškodná.

“Hlídka strážníků byla 21. března před jedenáctou hodinou upozorněna na zvláštní balíček, který byl umístěn v květináči na třídě Svobody. Strážníci na místě zjistili, že se jedná o tři krabičky o velikosti pět krát patnáct centimetrů, přelepené šedou lepící páskou a vzájemně propojené barevnými drátky. Na místě vzniklo podezření, že by se mohlo jednat o nástražný výbušný systém. Strážníci nepodcenili možnou nebezpečnost situace, využili svá zákonná oprávnění a zabezpečili místo proti vstupu nepovolaných osob, přičemž současně na místo přivolali policii. Ta místo důkladně prozkoumala a po zjištění, že nejedná o nebezpečný nález, akci na místě ukončila,” uvedl mluvčí strážníků Tomáš Musil.

jap

Reklama

Hospoda u Pačesa - MOMENTÁLNĚ ZAVŘENO

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Každodenní nabídka denního menu a minutkových jídel z domácí české kuchyně, gril a udírna. Nekuřácký salonek, možnost rodinných i firemních oslav. Přes letní sezónu víkendové grilov...