Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 2.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Na vysokoškolských kolejích v Neředíně hořelo, sedm osob muselo být evakuováno

Krimi

26.7.2015

Autor: barsi

Neředínské koleje v ulici U Letiště se v neděli odpoledne octly v plamenech. Na místo ihned po ohlášení vyrazili hasiči, kteří museli kvůli ohrožení evakuovat sedm osob. Nikdo z přítomných nebyl vážně zraněn.

Požár na kolejích v Neředíně byl oznámen v neděli v 16:13 hodin. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Olomouce a dobrovolní hasiči z Topolan. "V době příjezdu hasičů bylo vidět silný dým valící se zejména ze druhého a třetího patra šesti podlažní budovy kolejí. Hasiči zahájili okamžitě evakuaci osob. Vnitřní schodiště bylo silně zakouřeno, a proto hasiči za použití dýchací techniky vyvedli ven tři osoby ve vyváděcích maskách, další čtyři evakuovali pomocí výškové techniky," popsala mluvčí olomouckých hasičů Vladimíra Hacsiková s tím, že všechny osoby hasiči ihned předali do péče zdravotnické záchranné služby, která je na místě ošetřila. Současně s evakuací další hasiči pátrali po ohnisku požáru, které nalezli ve sklepních prostorách. "Příčinou požáru byl odpad, konkrétně čalouněné židle a odpadkové koše. Plameny se hasičům podařily zlikvidovat během několika minut, přetlakovou ventilací pak odvětrali celou budovu," doplnila mluvčí. Výše škody i příčina vzniku požáru jsou zatím v šetření.

barsi

Reklama

4. OLOMOUCKÁ VINOTÉKA

Katalog firem » Restaurace, stravování » Vinotéky

Nabízíme za VO ceny lahvová a stáčená vína těchto vinařství: ANNOVINO, Bergmann, Buchmayer, Bzenec, Cícha, Dog in Dock, Grmolec, Habřina, Hagn, Kolby, Krist, Mečl, Michlovský, Mühlberger, ...