Reklama

Středa 1. května 2024, dnes je Svátek práce, venku je 16 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Nabitý říjen v  Divadle Tramtarie láká na nahatého Shakespeara i Druhý život Veroniky

Kultura

2.10.2015

Autor: barsi

Divadlo Tramtarie zahájilo svou 12. sezonu více než úspěšně. Premiéra Kabaretu nahatý Shakespeare zaznamenala obrovský ohlas a všeobecné přijetí této nové inscenace dokazují i vyprodané reprízy, které proběhly v září, ale i ty, které jsou naplánované na říjen. Během října ovšem Tramtarie nabízí i další divácké hity jako je Druhý život Veroniky, Psycho nebo Jedlíci čokolády.

Druhý život Veroniky

neděle 4.října , pondělí 5. října a úterý 13. října v 19:30

Komedie Druhý život Veroniky je nejúspěšnějším titulem loňské sezony. Všechna představení byla beznadějně vyprodaná, v říjnu však ještě volná místa jsou, takže pokud jste ztím nepochodili, máte nyní jedinečnou příležitost. A jak jinak pozvat na komedii, než ukázkou přímo z jeviště: Takže, je mi přes třicet a jsem sama. Tak se mi nedivte, že začínám malinko panikařit, jo?  Vlastně malinko dost. Ale pak se to stane! Konečně, pane bože, to je on, muž mých snů, pan božský, muž s velkým M, konečně je tady! No moment, oni jsou hned dva?… Třicátnická komedie. O vztazích, životních rozhodnutích a taky o tom, kde jsme mohli být, kdybychom tenkrát udělali něco jinak! Více informací najdete zde. 

Veronika slaví narozeniny a na dortu už má přes třicet svíček. Vypadá to však, že se v životě rozhodně nenudí. Veronika slaví narozeniny a na dortu už má přes třicet svíček. Vypadá to však, že se v životě rozhodně nenudí. Foto: Jan Procházka

Jedlíci čokolády

středa 7. října v 19:30

Jedlíci čokolády, to je černo-romantická komedie o třech sestrách, které zoufale čekají na své vysněné prince. Jenže jedna je tak tlustá, že nesleze ani z postele, druhá se bojí vyjít ven z domu a třetí se o ně stará a zapomíná na svůj vlastní život. Vše ale končí happyendem, princové se totiž doopravdy objeví… Oceňovaný český dramatik David Drábek vypraví pohádku o malých i velkých sebevraždách v nás i kolem nás, s humorem, bez kterého to někdy nejde, a s dobrým koncem, ve který všichni věříme. Černo-romantická komedie. Hrají Ivana Plíhalová, Lenka Kočišová, Petra Konev Čiháková, Marek Zahradníček a další. Hra oceněna Nadací Alfréda Radoka jako Česká hra roku 2011. Více informací zde.

K začátku sezony si Divadlo Tramtarie pro své diváky připravilo speciální dárek, a to vstupenky se slevou 50% na tituly, které se blíží k derniéře, Romance pro křídlovku a Ošklivec.

Romance pro křídlovku

úterý 6. října v 19:30

Hrubínova Romance pro křídlovku vypráví magický příběh první lásky Teriny a Františka. Kdo má 
jen trochu romantické srdce, neměl by si nechat tuto divadelní adaptaci jednoho z nejkouzelnějších děl české literatury ujít.

V říjnu budete mít jednu z posledních příležitostí navštívit Romanci pro křídlovku. V říjnu budete mít jednu z posledních příležitostí navštívit Romanci pro křídlovku. Foto: Jan Procházka

Ošklivec

pátek 9. října v 19:30

Lette si žije poklidným životem zkušeného vývojáře až do okamžiku, kdy mu jeho nadřízená zakáže prezentovat na konferenci jeho nejnovější vynález – konektor 2CK. A důvod? Není na to dostatečně krásný! A co hůř, není dostatečně krásný na to, aby prezentoval cokoliv kdekoliv a kdykoliv! Je totiž… A někdy v té době se Lette rozhodl: Podstoupí plastickou operaci!… Vynikající německý dramatik vypráví hořkou komedii o ztrátě lidské identity v dnešní konzumní společnosti. Vždyť život je tak jednoduchý: Když budeme krásní, budeme úspěšní, když budeme úspěšní, budeme bohatí, a když budeme bohatí, budeme šťastní! Všichni a napořád!

Skoro naposledy bude představena také hra Ošklivec. Skoro naposledy bude představena také hra Ošklivec. Foto: Jan Procházka

Představení pro děti

Divadlo Tramtarie nezapomíná ani na děti. Na komorní jeviště se vrací oblíbený Pračlovíček, a to už v sobotu 17.10. v 15:00, a hned týden nato, v sobotu 24.10. se na děti těší pirátky Anička a Eliška z Pirátské pohádky. Po pohádkách čeká na děti výtvarná dílna.

Soboty jsou věnovány dětem, o představeních následuje výtvarná dílnička. Soboty jsou věnovány dětem, o představeních následuje výtvarná dílnička. Foto: Jan Procházka

Vstupenky na všechna představení jsou k dostání online na www.divadlotramtarie.cz, kde najdete také kompletní říjnový program.

barsi

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip