Reklama

Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej, venku je 12.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Nakoukněte pod pokličku hasičské práce: dnes se požární stanice otevřou veřejnosti

Tipy a názory

13.6.2014

Autor: barsi

Stejně jako každý rok i letos je vybraný pátek třináctého Dnem požární bezpečnosti. Tentokrát se rozhodlo právě pro dnešní den. Veřejnosti se tak otevřou požární stanice v celém kraji. Pokud tedy máte doma děti, které touží po tom stát v budoucnu hasičem, máte nyní jedinečnou příležitost proniknout do tajů této zajímavé profese.

A na co se vy i vaše ratolesti mohou těšit? "Na všech požárních stanicích v Olomouckém kraji bude k vidění požární technika, vybavení, které hasiči používají při zásazích, zájemci se dozví informace z oblasti požární ochrany a ochrany obyvatelstva, děti si mohou vyzkoušet své znalosti v připravených testech," uvedla mluvčí hasičů Vladimíra Hacsiková. Olomoucká požární stanice bude mít otevřeno dnes od 9:00 do 14:00 hodin. "Pokud se sem rozhodnete vyrazit ve větším kolektivu, například s celou třídou, kontaktujte dopředu kolegyni Kláru Beranovou na telefonním čísle: 950 770 341 kvůli sjednání času prohlídky," vysvětluje mluvčí. Na Olomoucku budou otevřeny čtyři požární stanice, konkrétně v Olomouci, v Litovli, v Šternberku a Uničově.  Požární stanice v kraji se otvírají každý rok, vždy na vybraný pátek třináctého. Loni to bylo 13. září.

Den požární bezpečnosti - územní odbor Olomouc:
CPS Olomouc - den otevřených dveří, statická ukázka techniky, 9:00 hodin - 14:00 hodin
PS Litovel - den otevřených dveří, statická ukázka techniky, 8:00 hodin - 12:00 hodin
PS Šternberk - den otevřených dveří, statická ukázka techniky, 8:00 hodin - 13:00 hodin
PS Uničov - den otevřených dveří, statická ukázka techniky, 8:00 hodin - 12:00 hodin

barsi

Reklama

BEATA lunch & coffee

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Je originální kombinací samoobslužné jídelny a denní kavárny s obsluhou v moderním a příjemném prostředí. Samoobslužná jídelna poskytuje pestrou nabídku poledních menu, saláty, dezert...