Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 5.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

V Olomouci přibude nový obchodňák, Nákupní centrum Bělidla by se mělo otevřít v polovině roku

Zprávy z regionu

6.1.2015

Autor: Barbora Sísová

V městské části Bělidla vznikne v polovině roku 2015 stejnojmenný nákupní park, kde by se mělo nacházet zhruba dvacet obchodů. Místem výstavby je bývalý areál Moravskoslezských dřevařských závodů.

Na ploše přes 24 tisíc metrů čtverečních by mělo ve dvou etapách vzniknout asi dvacet obchodních jednotek. Jednou z nich by měla být i prodejna obchodního řetězce Billa, kromě obchodů se počítá také s restaurací, administrativou či lehkou výrobou. Nákupní centrum Bělidla by mělo být novým moderním retail parkem v severovýchodní části města. Právě jeho poloha je jedním ze zřetelných potenciálů, jelikož bude umístěn v lokalitě, která není výrazně vzdálena od centra, a navíc je výborně dostupná prostřednictvím dopravních prostředků. Nákupní park by tak měl naplňovat a uspokojovat denní potřeby a nároky obyvatel bydlících, či projíždějících řešeným územím.

Nákupní park, který zabírá z celkové plochy území Bělidel necelých pět procent, bude dostupný hned z několika míst. Tím prvním je ulice Pavlovická, která spojuje města Přerov a Šternberk, a je tedy značně frekventovaná. Podle celostátního sčítání dopravy provedeného v roce 2010 projede touto oblastí v průběhu 24 hodin více než 18 tisíc dopravních prostředků.

Investorem stavby je společnost MORAVOINVEST CZ spol. s.r.o. a hlavním projektantem architektonická kancelář Knesl a Kynčl. Více informací naleznete zde

Barbora Sísovásisova@nejlepsi-adresa.cz

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip