Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 9.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Násilník, který se začátkem prázdnin pokusil na stezkách znásilnit dvě ženy, má konečně tvář! Poznáte ho?

Krimi

17.7.2014

Autor: mb

Vzpomínáte si? Hned na úvod prázdnin 1. července, jsme vás informovali o případu neznámého násilníka, který předchozí neděli zaútočil na dvě ženy na stezkách u Olomouce. Obě ženy měly štěstí – podařilo se jim ubránit a uprchnout. Policie teď konečně se stavila identikit pachatele, který má násilníka pomoci vypátrat. Pozorně se na něj podívejte. Pokud je vám povědomý, nebo jste v onu dobu byli na místě nebo dokonce máte obdobnou zkušenost, ale neohlásili jste ji, obraťte se neprodleně na policii!

K oběma útokům došlo shodně v neděli 29. června. Jako prví neznámý násilník zaútočil po 15. hodině na cyklostezce kousek od obchodního centra Olomouc City. Jeho obětí se měla stát mladistvá dívka, v druhém případě šlo o osmadvacetiletou ženu, která běžela krátce po 19. hodině po asfaltové cestě mezi poli u Nedvězí. Tady se útočník pohyboval na červenooranžovém kole ukrajina. V obou případech však muž přišel zkrátka, ženy se ubránily a uprchly. O obou pokusech o znásilnění se více dočtete zde.
Identikit, který se nyní policii podařilo sestavit, by mohl pomoci neznámého muže odhalit. Pozorně si proto sestavenou podobiznu prohlédněte.
"Vyzýváme případné svědky, kteří by pachatele dle přiloženého identikitu poznali, aby kontaktovali policii buď prostřednictvím linky 158, nebo na telefonu 974 766324. Můžete také využít e-mailovou adresu  ol.skpv.ook.podatelna@pcr.cz," upozorňuje mluvčí olomoucké policie Josef Bednařík.

Popis násilníka: Jednalo se o muže štíhlé, atletické postavy, vysoký byl 180 až 185 centimetrů. Mělo jít o bělocha opálené pleti, ve věku od 25 do 30 let. Měl velmi krátce ostříhané hnědé vlasy a výrazné lícní kosti.
V prvním případě byl oblečen do hnědého trika s krátkým rukávem bez obrázku a tříčtvrtečních kalhot, v barvě šedobílé, maskáčového typu. Triko i kalhoty byly značně seprané a obnošené. Obutý byl do tmavých botasek.
V druhém případě si žena vybavila jen šortky vícebarevné a tričko nezjištěné barvy. Kolem krku měl útočník tmavou elastickou látku, zřejmě šátek. Na zádech měl batoh hnědočerné barvy, případně černé sluneční brýle.
Popis jízdního kola: šlo o typ ukrajina červenooranžové barvy, řídítka mírně do U.

mb

Reklama

ROCKFOIL ARTWORK CO., LTD. o.z.

Katalog firem » Služby » Stavebnictví

ROCKFOIL ARTWORK CO., LTD. o.z. - distribuce pravých přírodních kamenných dýh a folií ( monolitických kamenných velkoplošných obkladových plátů ) z proměněných hornin - obchodní za...