Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 10.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

"Dáš nám peníze?" Když dívka řekla ne, vrazili jí násilníci v parku nůž do břicha

Krimi

25.3.2013 aktualizováno 25.3.2013 12:53

Autor: onar

Cesta parkem nemusí být bezpečná ani za bílého dne. V pátek odpoledne v Bezručových sadech jen kousek od zdemolovaného pavilonu a mateřské školy zatím neznámý násilník bodl do břicha devatenáctiletou dívku. Údajně proto, že mu dotyčná nechtěla dát peníze na cigarety. Dívka se ale zřejmě podruhé narodila. Čepel totiž minula všechny důležité orgány. Policie nyní hledá pachatele a o pomoc prosí i veřejnost.

K incidentu došlo v pátek kolem třetí hodiny odpoledne. Policie se o přepadení dozvěděla poměrně rychle, celou scénu totiž viděl svědek, který přivolal i záchrannou službu. "Dívka měla obrovské štěstí, rána byla vedena šikmo a přestože byla hluboká pět centimetrů, nezasáhla žádný orgán,"sdělil mluvčí olomoucké nemocnice Egon Havrlant. Lékaři dívce ránu zašili, dnes už byla propuštěna do domácího ošetřování. "K útoku devatenáctiletá žena dnes uvedla, že byla oslovena v blízkosti mateřské školy dvěma muži ve věku kolem pětadvaceti let, kteří se jí zeptali, zda nemá peníze na cigarety. Žena odpověděla, že nemá a na to jeden z nich zareagoval slovy: 'Tak to máš smůlu' a bodl jí s nožem do břicha. Po útoku odešli přes mostek k botanické zahradě," popsala útok podle dívčiny výpovědi mluvčí policistů Marie Štrbáková. Policisté podle ní na případu intenzivně pracují a prověřují různé vyšetřovací verze. A o pomoc prosí i svědky, kteří se mohli nacházet poblíž. " Podle dívky se jednalo o dva muže, jeden byl velmi vysoký, asi kolem dvou metrů, mohutné postavy. Na hlavě měl bílou čepici s kšiltem, tmavou bundu a riflové kalhoty, které měl roztržené na koleně. Druhý z útočníků byl vysoký kolem sto sedmdesáti centimetrů, opět měl na hlavě bílou čepici s kšiltem a tmavou bundu," sdělila Štrbáková. Jakékoliv informace je podle ní možno sdělit na kterékoliv policejní služebně či lince 158.

onar

Reklama

KARATE Club MABU-DO Olomouc, z.s.

Katalog firem » Sport » Bojové sporty a umění

TRÉNINKOVÉ CENTRUM MLÁDEŽE Jsme aktivní a uznávaný karate klub v Olomouci, odborně zaměřený na přípravu a rozvoj talentované mládeže (chlapce i děvčata). Vybraný širší kolektiv pok...