Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 11.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Nenechte se ukolébat vedrem! V autobuse někdo obral maminku s kočárkem, jinde zase vykradli dům

Krimi

21.7.2014

Autor: mb

S vedrem bohužel klesá obezřetnost, což naopak hraje do karet zlodějům. Na tento neblahý letní úkaz doplatila včera odpoledne třiadvacetiletá maminka v autobuse městské dopravy. Někdo jí drze provětral kabelku zavěšenou na kočárku. Ještě větší smůla se přilepila na majitele rodinného domu v Náměšti na Hané. Včera během odpoledne jim ho někdo vybílil od všech cenností. Zmizela elektronika, šperky, spotřebiče...

Neznámý chmaták si vyhlédl maminku s kočárkem včera odpoledne. Žena se vezla v autobuse ze zastávky Tržnice na třídě Svobody do zastávky Povel - škola na Holečkově ulici v Olomouci. "Neznámý pachatel využil s největší pravděpodobností její chvilkové nepozornosti a z kabelky zavěšené na madle kočárku jí odcizil peněženku s penězi a osobními doklady. Škoda dosáhla výše 8 tisíc korun,“ uvedla ke krádeži mluvčí olomoucké policie Marie Štrbáková.
K vyloupení rodinného domu došlo taktéž drze za bílého dne – včera někdy během odpoledne. To, že jim někdo řádil v domě, odhalili majitelé týž den v podvečer. A nestíhali se divit. "Neznámý zloděj postupně z jednotlivých pokojů ukradl elektroniku, zlaté šperky, pracovní nářadí a elektrické spotřebiče. Škoda ukradených věcí byla celkem vyčíslena na více jak 67 tisíc korun,“ uvedla k případu vloupání Štrbáková.
Policie nyní celý případ vyšetřuje pro podezření z krádeže a porušování domovní svobody. Také v tomto případě zloději hrozí, samozřejmě v případě dopadení a odsouzení, vězení až na dva roky.

mb

Reklama

ONYX engineering, spol. s r.o.

Katalog firem » Služby » Webdesign

- poskytujeme vysokorychlostní bezdrátový internet - optické připojení k internetu - komplexní hlasové služby (IP telefony, ústředny) - IP TV - digitální televize - budujeme a spravuje...