Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 0.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Neslavný konec opilecké jízdy: sám sobě nebezpečný řidič zastavil až o superb a živý plot

Krimi

10.4.2014

Autor: mb

Škodou za 120 tisíc korun završil svoji spanilou jízdu včera krátce před půlnocí řidič Peugeotu 406. Důvod? Než sedl za volant, popíjel alkohol. V podroušeném stavu nezvládl odbočovací manévr, dostal smyk, naboural do superbu a skončil v živém plotu. Své o tom vypovídají fotografie z místa nehody.

Opilý muž v Peugeotu 406 předvedl řidičské rodeo včera krátce před půlnocí na Blahoslavově ulici ve Šternberku. Měl popito a nedostatek soudnosti k tomu. Sedl do auta a hodlal odbočit z ulice Olomoucká v tříramenné křižovatce vlevo na Blahoslavovu ulici.
"Vzhledem k řidičovu stavu byl tento manévr velmi náročný a těsně za křižovatkou se mu podařilo vozidlo uvést do smyku, který nezvládl. Přejel do protisměru a narazil do přední části zde zaparkovaného vozidla značky Škoda Superb a živého plotu domu. Ke zranění osob při nehodě nedošlo,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Marie Štrbáková.

Hlavní důvod nehody ukázala právě dechová zkouška. Řidič policistům nadýchal 1,46 promile alkoholu a vykoledoval si tak podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

mb

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941