Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 5.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Octavia nedala přednost autobusu, při prudkém brzdění se zranily čtyři ženy. Policie hledá svědky

Krimi

13.5.2015

Autor: roc jap

Nehodu opředenou mnoha nejasnostmi vyšetřují olomoučtí policisté. Neznámý řidič octavie nedal přednost autobusu, aby nedošlo ke srážce, musel šofér prudce zabrzdit. Při tomto manévru se lehce zranily čtyři ženy v autobusu. Případ se odehrál 5. května, policie nyní začala hledat svědky, kteří by do něj vnesli světlo.

K nehodě v křižovatce ulic Palackého a Wellnerova došlo 5. května v 11:30, policie se na veřejnost z taktických důvodů obrátila až nyní. “Dosud nezjištěný řidič Škody Octavia zřejmě stříbrné barvy jel po ulici Wellnerova. Na křižovatce s ulicí Palackého zřejmě nedal přednost autobusu. Řidič autobusu byl přinucen k rychlé reakci a musel prudce zabrzdit, aby předešel srážce s vozidlem. Při tomto manévru spadly v autobuse čtyři ženy, které se lehce zranily,” popsala dosud známé okolnosti případu mluvčí policie Marie Štrbáková. A přidala prosbu: “Prosíme o pomoc svědky, kteří viděli průběh dopravní nehody, nebo mají informace k totožnosti řidiče vozidla, aby se obrátili na linku 158,” uzavřela.

roc jap

Reklama

Hotel Flora - CENTRAL PARK Flora

Katalog firem » Cestovní ruch » Hotely, ubytování » Hotely

Hotel se nachází pouhých 7 minut chůze od historického centra města Olomouce, v blízkosti krásných městských parků, které hosté využívají k relaxaci a aktivnímu odpočinku. Pokoje ve vyš...